ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για Βούλτεψη: «Σκίστε πτυχία, πετάξτε εγκυκλοπαίδειες, έχουμε υφυπουργό με… λύση για κάθε πρόβλημα»

Σκληρή απάντηση στην προκλητική εμφάνιση της υφυπουργού Μετανάστευσης Σοφίας Βούλτεψη σήμερα στον ΣΚΑΪ, που για να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη στη φωτιά που έφτασε μέχρι τον οικιστικό ιστό της πρωτεύουσας έκανε μέχρι και τους ειδικούς να σκίσουν τα πτυχία τους, κάνοντας την πυρομετεωρολόγο, έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δείτε: Ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή: Η “ανάλυση” της Βούλτεψη για “micro-mega πυρκαγιά”, ώστε να βγει λάδι ο Μητσοτάκης! (βίντεο)

«Σκίστε τα πτυχία και πετάξτε τις εγκυκλοπαίδειες. Έχουμε υφυπουργό Μετανάστευσης που έχει μια λύση για κάθε πρόβλημα…» τονίζει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπενθυμίζει ότι η κ. Βούλτεψη πρόσφατα διέπρεψε ως «ταξιδιωτικός πράκτορας», δηλώνοντας ότι όσοι ζορίζονται με τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μπορούν να πάνε στο χωριό τους για διακοπές, αντί σε κάποιο νησί.

Δείτε επίσης: Βούλτεψη σε «γραμμή» Πορτοσάλτε για την ακρίβεια: «Οι πολίτες να πάνε διακοπές στο χωριό και όχι στα νησιά» (Βίντεο)

«Τώρα διαπρέπει ως ειδική για τις πυρκαγιές. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό για την πυρκαγιά στην Αττική μας ενημέρωσε ότι πρόκειται για “μεγαπυρκαγιά” από αυτές που “έχουν μια τρομερά δική τους συμπεριφορά, δηλαδή έχουν μια συμπεριφορά περίεργη”. Κι όταν ο δημοσιογράφος της είπε ότι πυρομετεωρολόγοι που εμφανίστηκαν στην εκπομπή δεν την θεώρησαν μεγαπυρκαγιά, η κ. Βούλτεψη δεν δίστασε να πει ότι “εγώ τη θεωρώ μέγα πάντως”» σημειώνει.

«Έτσι εξηγείται γιατί “διαπρέπει” το επιτελικό κράτος – ανέκδοτο, του κ. Μητσοτάκη» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην ανακοίνωση υπάρχει και ένα υστερόγραφο. «Αν πάντως η πρόθεση της ΝΔ είναι να εκνευρίσει περισσότερο τους πολίτες, η επιλογή της κας. Βούλτεψη είναι ιδανική…» τονίζει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σκίστε τα πτυχία και πετάξτε τις εγκυκλοπαίδειες. Έχουμε υφυπουργό Μετανάστευσης που έχει μια λύση για κάθε πρόβλημα…

Η κα. Σοφία Βούλτεψη πρόσφατα διέπρεψε ως «ταξιδιωτικός πράκτορας», δηλώνοντας ότι όσοι ζορίζονται με τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μπορούν να πάνε στο χωριό τους για διακοπές, αντί σε κάποιο νησί.

Τώρα διαπρέπει ως ειδική για τις πυρκαγιές. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό για την πυρκαγιά στην Αττική μας ενημέρωσε ότι πρόκειται για «μεγαπυρκαγιά» από αυτές που «έχουν μια τρομερά δική τους συμπεριφορά, δηλαδή έχουν μια συμπεριφορά περίεργη».

Κι όταν ο δημοσιογράφος της είπε ότι πυρομετεωρολόγοι που εμφανίστηκαν στην εκπομπή δεν την θεώρησαν μεγαπυρκαγιά, η κ. Βούλτεψη δεν δίστασε να πει ότι «εγώ τη θεωρώ μέγα πάντως”.

Έτσι εξηγείται γιατί «διαπρέπει» το επιτελικό κράτος – ανέκδοτο, του κ. Μητσοτάκη.

ΥΓ: Αν πάντως η πρόθεση της ΝΔ είναι να εκνευρίσει περισσότερο τους πολίτες, η επιλογή της κας. Βούλτεψη είναι ιδανική…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί