Κρήτη: Εντοπίστηκε ο καλλιεργητής φυτειών κάνναβης – Βρέθηκαν και όπλα

Χειροπέδες σε έναν άνδρα στο Ρέθυμνο πέρασε η αστυνομία το πρωί της Τετάρτης, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο προανάκρισης για φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης που βρέθηκαν στις 9 Αυγούστου σε περιοχές του Δήμου Ρεθύμνου, ταυτοποιήθηκε ως εμπλεκόμενος ο συγκεκριμένος άνδρας, με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνες στο σπίτι του καθώς και σε χώρους που χρησιμοποιεί.

Δείτε επίσης: Ρέθυμνο: Βρέθηκαν χασισοφυτείες

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πολεμικά όπλα, 29 φυσίγγια, δύο δενδρύλλια, δύο γραμμάρια ακατέργαστης και 167 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων στο Ρέθυμνο

Εξιχνιάσθηκε επίσης περίπτωση ανεύρεσης φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης για υπόθεση ανεύρεσης φυτειών δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχές του Δήμου Ρεθύμνης (Δελτίο τύπου 09.08.2024) και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκε ημεδαπός ως σχετιζόμενος με την υπόθεση και για το λόγο αυτό οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πρωινές ώρες σήμερα (14.08.2024).

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας οι οποίοι πραγματοποίησαν έρευνες στην οικία και σε χώρους που χρησιμοποιεί ο ημεδαπός κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • 2 πολεμικά όπλα
  • 29 φυσίγγια πολεμικού όπλου,
  • 2 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (1,5) μέτρο,
  • 167 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης
  • 2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Ο ημεδαπός συνελήφθη .

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί