Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ: Προτίμησαν το πάρτι ημετέρων από την πυροπροστασία, ψεύδονται για τα αεροσκάφη που δήθεν πετούσαν

“Ο κ. Κικίλιας αποδεικνύει με βίντεο την πλήρη ανικανότητά του”

Την αποπομπή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια ζητάει εκ νέου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, σχετικά με τη διαχείριση της φωτιάς στην βορειοανατολική Αττική που κόστισε τη ζωή μιας γυναίκας, κατέστρεψε σπίτια και περιουσίες και έφερε ανυπολόγιστες οικολογικές ζημιές.

Δείτε επίσης: Στους πυρόπληκτους ο Στ. Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει σκληρή μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή

Κάλεσμα από τον Στ. Κασσελάκη στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους

Στις πληγείσες περιοχές ο Στ. Κασσελάκης: Ζητά άμεση αποπομπή του Κικίλια (Βίντεο)

«Να αφήσουν τους πίνακες και να μας δείξουν το βίντεο που είδα με τα μάτια μου» τονίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση ψεύδεται για τα αεροσκάφη που δήθεν πετούσαν.

Όπως υπογραμμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης «ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη (τι ειρωνεία ο τίτλος, αλήθεια…) δυσχεραίνει τη θέση του. Αν εντοπίστηκε η φωτιά στο ξεκίνημά της και διήνυσε 40 χιλιόμετρα επί δύο μερόνυχτα για να φτάσει να κάψει σπίτια στα Βριλήσσια και το Χαλάνδρι και να σταματήσει στο τσιμέντο, αυτό σημαίνει δύο πράγματα: 1. Ο κ. Κικίλιας αποδεικνύει με βίντεο την πλήρη ανικανότητά του. 2. ⁠Εκθέτει τον πολιτικό του προϊστάμενο, τον κ. Μητσοτάκη, αποκαλύπτοντας την απόλυτη ανεπάρκεια των μέσων πυρόσβεσης».

«Σε μία πενταετία που η χώρα είχε χρήματα να επενδύσει, οι κυβερνήσεις Μητσοτάκη προτίμησαν το πάρτι ημετέρων από την πυροπροστασία. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη (τι ειρωνεία ο τίτλος, αλήθεια…) δυσχεραίνει τη θέση του. Αν εντοπίστηκε η φωτιά στο ξεκίνημά της και διήνυσε 40 χιλιόμετρα επί δύο μερόνυχτα για να φτάσει να κάψει σπίτια στα Βριλήσσια και το Χαλάνδρι και να σταματήσει στο τσιμέντο, αυτό σημαίνει δύο πράγματα: 1. Ο κ. Κικίλιας αποδεικνύει με βίντεο την πλήρη ανικανότητά του. 2. ⁠Εκθέτει τον πολιτικό του προϊστάμενο, τον κ. Μητσοτάκη, αποκαλύπτοντας την απόλυτη ανεπάρκεια των μέσων πυρόσβεσης. Σε μία πενταετία που η χώρα είχε χρήματα να επενδύσει, οι κυβερνήσεις Μητσοτάκη προτίμησαν το πάρτι ημετέρων από την πυροπροστασία. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Επίσης, ψεύδονται για τα αεροσκάφη που δήθεν πετούσαν: να αφήσουν τους πίνακες και να μας δείξουν το βίντεο που είδα με τα μάτια μου. Εν κατακλείδι, επαναλαμβάνω: Αποπομπή Κικίλια τώρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί