Ο Κικίλιας βγάζει… τρελούς τους Έλληνες: Ανακοίνωσε ότι όλα λειτούργησαν… άμεσα! (βίντεο)

Προκλητικός εμφανίστηκε στις δηλώσεις του από το Συντονιστικό Κέντρο ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, καθώς τη στιγμή που η βορειοανατολική  Αττική βιώνει απελπιστικές καταστάσεις με τις μεγάλες πυρκαγιές, μίλησε για άμεση αντίδραση από τη μεριά της πολιτείας.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κικίλιας είπε ότι «η αντίδραση τόσο με επίγεια όσο και με εναέρια μέσα στην αρχική εστία στο Βαρνάβα ήταν άμεση. Το πρώτο εναέριο επιχείρησε μόλις 5 λεπτά από την έναρξη της φωτιάς, καθώς ήταν ήδη στον αέρα και πραγματοποιούσε έμφορτη περιπολία, ενώ οι πρώτες επίγειες δυνάμεις έφτασαν στα πρώτα 7 λεπτά». Ουσιαστικά δηλαδή, χωρίς να δίνει καμία πληροφόρηση για το πώς η πυρκαγιά ξέφυγε σε τέτοια έκταση, εμφανίστηκε στο πανελλήνιο για να πει πως όλα λειτούργησαν όπως προβλεπόνταν και ότι… επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις ότι η Αττική αντιμετώπιζε χθες και σήμερα μεγάλο κίνδυνο πυρκαγιάς.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο Βασίλης Κικίλιας είπε ότι μάχη είναι πολύ δύσκολη σε δύο πύρινα μέτωπα σε Καλλιτεχνούπολη και Γραμματικό, ενώ όπως είπε βελτιωμένη είναι η κατάσταση στις  πυρκαγιές στις περιοχές του Βαρνάβα και του Διονύσου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί