Ξεσπά κάτοικος του Βαρνάβα: «Αντί να σβήσουν το σπίτι μας τα πυροσβεστικά φυλάγανε τις βίλες» (Βίντεο)

Συγκλονίζει η καταγγελία της κ. Θάλειας, κατοίκου του Βαρνάβα, που είδε το σπίτι της να καταστρέφεται ολοσχερώς από την φωτιά που ξέσπασε χθες Κυριακή (11/8) το μεσημέρι, ενώ υπήρχε πυροσβεστικό όχημα δίπλα. «Έφυγε αμέσως μόλις ξέσπασε η φωτιά χωρίς να ρίξει σταγόνα» τόνισε μιλώντας στο Mega. «Τα πυροσβεστικά φυλάγανε τις βίλες» ξέσπασε.

Όπως κατήγγειλε, το σπίτι της βρίσκεται μόλις 1 χιλιόμετρο από την αρχική εστία που ήταν όπως είπε πολύ μικρή στην αρχή.

«Στείλανε δυο μικρά ελικόπτερα που έκαναν 45 λεπτά για να φτάσουν. Η φωτιά ξεκίνησε από ένα οικόπεδο, δεν έβαλε κανένας μπάρμπεκιου όπως είπαν, ήταν εμπρησμός» τόνισε με δάκρυα.

«Τα μόνα που μπορέσαμε να σώσουμε ήταν τον σκύλο μας και το γατί μας. Όταν γυρίσαμε βρήκαμε το σπίτι μας απολύτως κατεστραμμένο και δεν το περιμέναμε γιατί έξω από το σπίτι μας ήταν πυροσβεστικό στο σημείο που είχε πεύκα από κάποιο ακαθάριστο οικόπεδο και δεν ρίξανε σταγόνα. Και όταν επιστρέψαμε στο χωριό μέσα από τις φωτιές περάσαμε, με ένα φορτηγό, είδαμε ότι τα πυροσβεστικά βρίσκονταν σε άλλα σημεία, έξω από τις βίλες, για να σώσουνε τις βίλες…».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί