Κρήτη: Δικογραφία για 136 γρ. κοκαΐνης και σύλληψη με 246 χασίς (φωτο)

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών στα Χανιά. Σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχεθήκαν 136 γραμμάρια κοκαΐνης. 

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης που διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου για υπόθεση ναρκωτικών (Δείτε εδώ), πραγματοποιήθηκε χθες (09.08.2024) επισταμένη έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού.   

Ειδικότερα, κατά την έρευνα εντοπίστηκαν 136 γραμμάρια κοκαΐνης σε ισόποσες συσκευασίες (φιξάκια), οι οποίες ήταν τοποθετημένες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη. 

Ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του ημεδαπού.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

 Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις νομοθεσίας περί Ναρκωτικών στο Ηράκλειο

Κατασχέθηκαν 246 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά

Συνελήφθη, χθες (09.08.2024) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού και των στοχευμένων δράσεων που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από αξιοποίηση στοιχείων αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας εντόπισαν χθες(09.08.2024)  το βράδυ τον ημεδαπό να κινείται με  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε περιοχή του Δήμου Φαιστού και τον ακινητοποίησαν.

Σε έλεγχο που έγινε στο όχημά του  και σε  έρευνα που ακολούθησε στην οικία του  βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 246,5 γραμμάρια κάνναβης  και μία ζυγαριά. 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί