Ηράκλειο: Είχε πάνω από 7 κιλά κάνναβης στο σπίτι του – Χειροπέδες σε έναν άνδρα

Χειροπέδες σε έναν άνδρα πέρασε το πρωί της Παρασκευής η αστυνομία στην περιοχή της Χερσονήσου, για παραβάσεις νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 7 κιλά κάνναβης, ποσότητα κοκαΐνης 1,81 γραμμαρίων, ποσότητα σκόνης άγνωστης χημικής σύστασης 324 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 660 ευρώ και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις νομοθεσίας περί Ναρκωτικών στο Ηράκλειο

Κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης, χρηματικό ποσό, ζυγαριές ακριβείας, κ.ά.

Συνελήφθη, σήμερα (09.08.2024) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού και των στοχευμένων δράσεων που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από αξιοποίηση στοιχείων αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του ανωτέρω σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κοκαΐνης 1,81 γραμμαρίων,
  • ποσότητα κάνναβης 7 κιλών και 190 γραμμαρίων,
  • ποσότητα ουσίας 324 γραμμαρίων (σκόνη άγνωστης χημικής σύστασης),
  • το χρηματικό ποσό των 660 Ευρώ,
  • 2 ζυγαριές ακριβείας και
  • συσκευή κινητού τηλεφώνου

Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί