ΟΦΗ: Συμφωνία με τον Σενγκέλια

Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να κάνει δικό του τον Λέβαν Σενγκέλια! Οι Κρητικοί ήταν από την αρχή του καλοκαιριού στην αγορά για την απόκτηση δυο μεσοεπιθετικών και μετά την προσθήκη του Τιάγκο Νους προχωρούν για την απόκτηση του διεθνή Γεωργιανού εξτρέμ.

Όπως προκύπτει οι δυο πλευρές έχουν βάση συμφωνίας για την επόμενη διετία και απομένουν μόνο κάποιες μικρές λεπτομέρειες και φυσικά τα απαραίτητα ιατρικά. Ο Σενγκέλια θα βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης (8/8) στο Ηράκλειο ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να τεθεί στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα.

Ο 28χρονος αγωνίζεται και στα δυο «φτερά» της επίθεσης, ενώ στον Παναιτωλικό έχει χρησιμοποιηθεί και ως περιφερειακός επιθετικός. Ο Σενγκέλια ήταν κάτοικος Αγρινίου την προηγούμενη διετία. Με τα κιτρινομπλέ μέτρησε 56 εμφανίσεις με πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ και αποχώρησε ως ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι, όπου ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Κόνιασπορ, Ντιναμό Τιφλίδας και Λέουβεν. Με την εθνική ομάδα της Γεωργίας μετράει 17 εμφανίσεις, 1 γκολ και τέσσερις ασίστ. Ήταν βασικός στο μπαράζ με την Ελλάδα για την πρόκριση στο EURO 2024, ενώ ήταν και στην αποστολή της χώρας του για το τουρνουά της Γερμανίας, παρόλο που δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί