Κρήτη: Θρήνος για το 27χρονο Μάρκο που έχασε τη μάχη – Αναβάλλονται εκδηλώσεις και πανηγυρια

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στο Ρέθυμνο η απώλεια του Μάρκου Λιονή που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 27 του χρόνια, χτυπημένος από την επάρατη νόσο. 

Ο νεαρός Μάρκος έδωσε μια γενναία και δύσκολη μάχη τα τελευταία χρόνια, ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία του Ατσιποπούλου όπου υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός. Η απώλεια του θα αφήσει δυσαναπλήρωτο κενό σε όσους τον γνώρισαν και πρωτίστως την οικογένειά και τους οικείους του.

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τους Μάρκο, σήμερα Τετάρτη 7 Αυγούστου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στο Ατσιπόπουλο και εν συνεχεία θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο του χωριού.

Στα μαύρα το Ατσιπόπουλο

Η είδηση του θανάτου του Μάρκου, έριξε ένα μαύρο πέπλο σε όλο το χωριό. «Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη ματαίωση των φετινών μας πανηγυριών. Από σήμερα και για πολύ καιρό, το χωριό μας θα πενθεί. Ευχόμαστε σε όλους καλή Παναγιά και στο Μάρκο μας, καλό ταξίδι!», αναφέρει χαρακτηριστικά στη ανάρτησή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ατσιπόπουλου, ο οποίος προχώρησε σε αυτονόητη ακύρωση όλων των επερχόμενων πανηγυρικών εκδηλώσεων.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί