Βούλτεψη σε «γραμμή» Πορτοσάλτε για την ακρίβεια: «Οι πολίτες να πάνε διακοπές στο χωριό και όχι στα νησιά» (Βίντεο)

Να πηγαίνουμε στα χωριά μας για διακοπές και όχι σε νησιά, μας προτείνει η Σοφία Βούλτεψη η οποία φαίνεται ότι πήρε την σκυτάλη από τον ταξιδιωτικό πράκτορα… Άρη Πορτοσάλτε, που έλεγε να μην πηγαίνουμε διακοπές τον Αύγουστο γιατί δεν χωράνε οι τουρίστες.

Σε μία προκλητική θα έλεγε κανείς εμφάνιση, τοποθετήθηκε σχετικά με την ακρίβεια στη χώρα μας. Όταν κατά τη συζήτηση έγινε ειδική αναφορά στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που έχουν εκτοξευτεί στα ύψη και γενικότερα την ακρίβεια και τους χαμηλούς μισθούς που δεν επιτρέπουν σε 1 στους 3 πολίτες της χώρας να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές, η υφυπουργός μετανάστευσης και Ασύλου, είπε ότι «οι άνθρωποι βρίσκουν διεξόδους».

Μάλιστα, έδωσε τη λύση στους πολίτες που δεν μπορούν να πάνε διακοπές λέγοντας ανερυθρίαστα: «Μπορεί να πάνε στο χωριό, να πάνε στην ενδοχώρα, στα νησιά σίγουρα ναι, υπάρχει ένα ζήτημα».

Λίγο νωρίτερα και στην προσπάθειά της να πείσει ότι δεν τρέχει τίποτα με την ακρίβεια στην Ελλάδα εμφανίστηκε έξαλλη με την ακρίβεια στο… Βερολίνο. «Να σας πω τώρα ήμουνα στο Βερολίνο και ένα σνίτσελ τόσο, τόσο παιδιά (σ.σ δείχνει με τα χέρια της το μέγεθος του σνίτσελ) έκανε 32 ευρώ και όχι σε ακριβό εστιατόριο».

Φαίνεται πως όλοι έχουν μια λύση για το που και πότε να πάμε διακοπές, αλλά όχι για την ακρίβεια που έχει γίνει θηλιά στον λαιμό των πολιτών.

Δείτε το βίντεο από το 4:17:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί