Κασσελάκης για Γεωργιάδη: Αν υπουργός κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφερθεί ποτέ έτσι θα φεύγει την ίδια στιγμή

Βίντεο από την απαράδεκτη συμπεριφορά του Άδωνι Γεωργιάδη προς γιατρούς του νοσοκομείου της ΚΩ, που του περιέγραψαν τις τραγικές ελλείψεις και απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, δημοσίευσε στο «Χ» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Δείτε:

“Να μη φωνάζετε, με εκλέγουν 18 χρόνια”!- Aλαζονεία Γεωργιάδη σε διαμαρτυρία γιατρών για την πολιτική στην Υγεία (βίντεο)

«Η εικόνα μιλάει από μόνη της (και δεν είναι η πρώτη φορά μπροστά στους «κάφρους» και τα «ανθρωπάκια» που σώζουν ζωές)» επισημαίνει στη σχετική ανάρτηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τονίζει ότι: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν υπουργός κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφερθεί ποτέ έτσι σε δημόσιους λειτουργούς ή σε πολίτες, θα φεύγει την ίδια στιγμή».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας βγήκε εκτός εαυτού όταν η πρόεδρος των εργαζομένων αγανακτισμένη περιέγραψε την τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο, αλλά και στο ΕΣΥ γενικότερα, με την ίδια να τονίζει μεταξύ άλλων ότι «είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε το δημόσιο σύστημα υγείας, το οποίο έχετε κατακερματίσει» και πως πεθαίνει κόσμος γιατί έρχονται ασθενείς με καρότσες αυτοκινήτων γιατί δεν υπάρχουν ασθενοφόρα. Εκεί φαίνεται η πολιτική και τα κενά σας».

Ο υπουργός Υγείας δεν είπε ούτε μισή συγγνώμη, αλλά αντιθέτως άρχισε να φωνάζει φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να πει αλαζονικά ότι «ξέρω να φωνάζω και εγώ και καλύτερα από σένα» και πώς «με ψηφίζουν 18 χρόνια».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί