Έκοψαν το ρεύμα για εργασίες στις Βασιλειές και… ξέχασαν να το επανασυνδέσουν! – Βράζει ο κόσμος αλλά άφαντη η ΔΕΗ

Δε συμβαίνει πρώτη φορά, αλλά σίγουρα κάτι πρέπει να γίνει με την ιδιωτικοποιημένη και απόλυτα ασυνεπή ΔΕΗ, που υποτίθεται ανακοινώνει πρόγραμμα διακοπών σε περιοχές, λόγω εργασιών, αλλά ξεχνά να επαναφέρει το ρεύμα.

Σήμερα, για παράδειγμα, μια μεγάλη περιοχή του Ηρακλείου, οι Βασιλειές και οι γύρω περιοχές, είναι χωρίς ρεύμα από τις 8 το πρωί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη συντήρηση των τροφίμων, την υγιεινή στα σπίτια, τη λειτουργία των επιχειρήσεων κλπ. Αφήστε που χτυπούν σαν τρελοί οι συναγερμοί!

Η ΔΕΗ λοιπόν ανακοίνωσε ότι η διακοπή θα ξεκινούσε στις 8 το πρωί και θα ολοκληρωνόταν στις 3.

5/8/2024 8:00:00 πμ5/8/2024 3:00:00 μμΗΡΑΚΛΕΙΟΥΓενικά στους οικισμούς Σύλαμος και Αγ.Βλάση και στις περιοχές από Βασιλειές προς Σύλαμο, της εισόδου των Βασιλειών, της επιχείρησης Μινωικά φρούτα, της οικίας Σταθόπουλου, και της οικίας Ψαραδάκη, του χοιροστασίου Μακρυγιαννάηκ, των αρδευτικών Δανδουλάκη, Ορφανουδάκη και στις οδούς Αγ.Ειρήνης, Ζωοδόχου πηγής, Γιούχτα, Ελικωνιάδων Μουσών.Νικ.Φωκά, Μάνου Κατράκη, Κύπρου, Πειραιώς και Γιανναδάκη.Επίσης στις εγκαταστάσεις του αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΗ στο Γιούχτα.Κατασκευές

Πήγε 3, πήγε 3,5, πήγε 4 και πάει τώρα 4,5!

Ωραία πράγματα με την άλλοτε δημόσια επιχείρηση που πλέον πληρώνει τα golden boys να κάνουν περιουσίες…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί