Το «ευχαριστώ» των διοργανωτών για το 2ο Φεστιβάλ Χαμεζίου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αφορμή τη λήξη του 2ου Φεστιβάλ Χαμεζίου εξέδωσε η Μορφωτική Στέγη Χαμεζίου.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

Μετά τη λήξη του 2ου Φεστιβάλ Χαμεζίου, η Μορφωτική Στέγη Χαμεζίου επιθυμεί να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν στην προετοιμασία και υλοποίηση του φετινού Φεστιβάλ.

Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γιάννη Ανδρουλάκη για την στήριξη και την εμπιστοσύνη στο έργο μας. Συνεχίζοντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους μεγάλους χορηγούς μας, τη «Στέγη Βιτσέντζος Κορνάρος», την σχεδιάστρια εσωτερικού χώρου Αγάπη Καζαμία, το Mini Market «Καζαμίας», το Super Market «Χαλκιαδάκης», τη «Φυτοπηγή Λασιθίου», το ζαχαροπλαστείου «Αρετούσα», το τυροκομείο Σητείας «Κουβαράκης», το τεχνικό γραφείο «Αγιασμάτης», το ζαχαροπλαστείο «Μητσακάκης», τα καταστήματα «Χατζάκης», «Βιτσεντζάκης», «LUUN», «ΠΑΡΕΑ» καθώς και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που στήριξαν με τη χορηγία τους την προσπάθειά μας. Επιπλέον, ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς επικοινωνίας που μπορείτε να δείτε αναλυτικά στη σελίδα μας: www.hamezifestival.gr

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ, το οφείλουμε σε όσους έμπρακτα συνέβαλαν με εθελοντισμό και αγάπη στην πραγματοποίηση του Φεστιβάλ. Χωριανοί και μη -αλλά πάνω από όλα φίλοι μας- πλαισίωσαν τις εργασίες της διοργάνωσης του Φεστιβάλ τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά την διεξαγωγή του. Τα παιδιά που βοήθησαν τις κυρίες του χωριού που με μητρική στοργή φρόντιζαν καθημερινά το μεσημεριανό φαγητό των μαθητών – όπως και τις ίδιες τις γυναίκες μαγείρισσες, στις οποίες οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την περιποίηση που μας προσέφεραν. Συνεχίζοντας, θα θέλαμε να απευθύνουμε την ευγνωμοσύνη μας στα παιδιά που συνέδραμαν έμπρακτα στην επαναλειτουργία των καφενείων που ανέλαβε η Μορφωτική Στέγη για τις ανάγκες του Φεστιβάλ. Κλείνοντας, θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όσους και όσες ήταν εκεί στην προετοιμασία του χωριού αλλά και κατά την διεξαγωγή των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ. Όσους κι όσες ήρθαν αρχικά σαν επισκέπτες, όμως αγάπησαν την προσπάθεια μας και αποφάσισαν να γίνουν ένα με αυτήν, βοηθώντας έμπρακτα σε όποιο πόστο τους είχαμε ανάγκη.

Ευχόμαστε να σας δούμε ξανά του χρόνου!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί