Ολυμπιακοί Αγώνες: Στους “8” του μονού ανδρών ο Τσιτσιπάς

Ο Έλληνας τενίστας αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ έδειξε σοβαρότητα στο δεύτερο και πήρε άνετα τη νίκη με 2-0 (7-5, 6-1) κόντρα στον Μπάες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τους Μπερνς (2-1 σετ) και Έβανς (2-0 σετ) απέκλεισε και τον Μπάες με 2-0 σετ (7-5, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και πήρε την πρόκριση για τους “8” του Ολυμπιακού Τουρνουά.

Το πρώτο σετ της αναμέτρησης εξελίχθηκε σε θρίλερ ο Στέφανος αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες και βρέθηκε να χάνει με 4-2 στα σετ από τον Μπάες αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και την κρίσιμη στιγμή να κρατήσει το σερβίς του και στη συνέχεια να κάνει το μπρέικ παίρνοντας το πρώτο σετ με σκορ 7-5.

Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έδειξε διάθεση να κρατήσει για πολύ το ματς με τον Αργεντινό, θέλοντας να τελειώσει γρήγορα την υπόθεση πρόκριση μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στον αντίπαλο του να αντιδράσει ξεκινώντας με ένα εντυπωσιακό 4-0 σετ.

Στη συνέχεια δεν άφησε το πόδι από το γκάζι ο Έλληνας τενίστας. Μπορεί ο Αργεντίνος τενίστας να έβγαλε αντίδραση κάνοντας το 5-1, ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς κράτησε το σερβίς του κάνοντας το 6-1 και πήρε την πρόκριση για τους οκτώ του Ολυμπιακού Τουρνουά τένις στο Παρίσι. Στην επόμενη φάση ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντόμινικ Κέπφερ.

ertsports.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί