«Να βρεθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί»: Δικαιοσύνη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ ζήτησε η οικογένειά του (Βίντεο)

Δικαιοσύνη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ ζήτησε η οικογένεια του δημοσιογράφου, μετά την απόφαση του δικαστηρίου να κηρύξει ομόφωνα αθώους τους δύο κατηγορούμενους.

Δείτε: Αθώωσαν τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει δικαίωση στον θάνατο, ενώ η αδερφή του δολοφονηθέντα δημοσιογράφου είπε ότι θα περιμένουν μέχρι να βρεθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί.

Ειδικότερα, η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ Στάθα Καραϊβάζ, μιλώντας στους δημοσιογράφους σημείωσε:

«Σεβόμαστε την ελληνική δικαιοσύνη. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει δικαίωση στον θάνατο. Άρα δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Για μένα ο Γιώργος δεν γυρνάει πίσω και είναι κάτι που λέω από την πρώτη στιγμή. Δεν θα ένιωθα κάτι διαφορετικό αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό. Ο Γιώργος λείπει από δίπλα μας, από τη ζωή μας, από το παιδί μας, την οικογένειά μας και την αγκαλιά μου».

Η αδερφή του δημοσιογράφου, Ανατολή Καραϊβάζ, είπε από την πλευρά της: «Σεβόμαστε την απόφαση της δικαιοσύνης, θα περιμένουμε όμως, έχουμε υπομονή και θα περιμένουμε να βρεθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί».


Ο δικηγόρος της Στάθας Καραϊβάζ, Αντώνης Ξυλουργίδης, σημείωσε: «Ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν γυρίζει πίσω. Είναι όμως ένα σύμβολο ενός ανθρώπου που έπεσε στο καθήκον γιατί η ώσμωση θανάτου του οργανωμένου εγκλήματος, της ελληνικής μαφίας και τα παρακλάδια που αυτοί έχουν και πληρώνουν αδρά ενέργησαν αστραπιαία θέλοντας να του κλείσουν το στόμα. Είναι μία κοινή παραδοχή που δεν πρέπει να ξεχαστεί ποτέ».

«Δεν μπορούμε παρά να σεβαστούμε την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης. Δεν έχει τελειώσει ακόμα η υπόθεση» τόνισε η δικηγόρος της μητέρας και αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ, Ρόη Παυλέα.

Τέλος ο Σπύρος Χαριτάτος, δικηγόρος της μητέρας και αδερφής Γιώργου Καραϊβάζ, δήλωσε:

«Σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση της δικαιοσύνης. Θεωρούμε σταθερή υποχρέωση της πολιτείας στο να βρεθούν στη φυλακή οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της άνανδρης δολοφονίας. Υπόθεση που αφορά την ελληνική δικαιοσύνη, την κοινωνία των πολιτών και φυσικά το ιερό λειτούργημα της δημοσιογραφίας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί