Λ. Μπορμπουδάκη: Η άλλοτε “αυτοκράτειρα” της ΔΥΠΕ Κρήτης απαιτεί να διαγράψουμε τις αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες της!

Τη διαγραφή σειράς δημοσιευμάτων του Candiadoc, που αναφέρονται σε πράξεις και αποφάσεις της στη ΔΥΠΕ Κρήτης, ειδικά την εποχή της πανδημίας, που οδήγησαν σε ρουσφέτια, κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, απευθείας αναθέσεις, αλλά και αντιδράσεις παραγόντων και φορέων στα “έργα και τις ημέρες της” αξιώνει η άλλοτε διοικήτρια Λένα Μπορμπουδάκη! Η κ. Μπορμπουδάκη δε διαψεύδει το περιεχόμενο, αλλά ζητά τη διαγραφή λόγω των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και επειδή… τα δημοσιεύματα έγινα χωρίς τη συγκατάθεσή της!

Για να καταλάβουμε τι ακριβώς ζητά η κ. Μπορμπουδάκη, νυν διοικήτρια του νοσοκομείου Θήρας, μας λέει, πχ, ότι θα πρέπει να διαγράψουμε δημοσιεύματα για απευθείας αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ή τον διορισμό εκατοντάδων από το παράθυρο στο όνομα της πανδημίας επειδή αυτά έγιναν χωρίς τη συγκατάθεσή της! Καταλύεται, κατ’ αυτή την έννοια, ο ρόλος των μέσων ενημέρωσης και ο έλεγχος στην κάθε εξουσία και αρχή. Φαντάζεστε να έπρεπε να δώσει άδεια ο κάθε υπουργός ή διοικητής για τη δημοσίευση, πχ, ενός σκανδάλου διορισμών που κάνει από το παράθυρο;

Είναι ίσως κι αυτό ένα δείγμα για το πού οδηγεί τελικά η επικίνδυνη αντίληψη του “ανεξέλεγκτου” για έναν δημόσιο λειτουργό.

Δείτε ποια δημοσιεύματα απαιτεί να διαγράψουμε:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί