Όμιλος ΚΡΗΤΗ TV: Αναγέννηση ένα χρόνο μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 28ης Ιουλίου 2023 στις εγκαταστάσεις (βίντεο)

Ένας χρόνος πέρασε από την καταστροφική πυρκαγιά της 28ης Ιουλίου 2023 στις εγκαταστάσεις του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV στην βιομηχανική περιοχή του Ηρακλείου.

Ένα χρόνο μετά και η αναγέννηση είναι δεδομένη με τον όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV της εφημερίδας νέα Κρήτη, το Ράδιο 9.84 και του neakriti.gr να έχουν εισέλθει στην νέα εποχή.

Η φωτιά είχε ξεκινήσει το ξημέρωμα της 28ης Ιουλίου στο πιεστήριο της εφημερίδας νέα Κρήτη με την καταστροφή να είναι ολοκληρωτική.

Με βάση την καταστροφή ακριβώς ένα χρόνο πριν οι ζημιές στις  εγκαταστάσεις του Ομίλου συνολικά , τόσο  κτιριακά όσο και σε τεχνολογικό εξοπλισμό ήταν τεράστιες κάτι που αποτυπώθηκε και μέσα από τις εικόνες με το πρώτο φως της ημέρας.

Αξίζει να αναφερθεί πως παρά το μέγεθος της καταστροφής στις εγκαταστάσεις του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV δεν σταμάτησε η έκδοση της εφημερίδας αλλά και η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού.

Πολύ γρήγορα η διοίκηση του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV προχώρησε στην πλήρη καταγραφή των ζημιών ανοίγοντας τον δρόμο για την αποκατάσταση των προβλημάτων που άφησε πίσω η φωτιά.

Ηδη ο όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV έχει εισέλθει στην νέα εποχή μέσα από τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις υποσχόμενος την συνέχιση του σημαντικού έργου ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που παρέχει για 35 χρόνια στους τηλεθεατές, τους ακροατές αλλά και τους αναγνώστες του.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί