Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Τζανάκη

Σήμερα, Τρίτη, στις 16:00 στην εκκλησία του Μιχαήλ Αρχαγγέλλου στη Θέρισσο, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον φιλόλογο, συγγραφέα και τακτικό συνεργάτη του Candiadoc, Μιχάλη Τζανάκη, που έφυγε χθες από τη ζωή μόλις στα 56 του στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν.

Δείτε: Πένθος στο Ηράκλειο: “Έφυγε” νωρίς ο φιλόλογος, συγγραφέας και συνεργάτης του Candiadoc, Μιχάλης Τζανάκης

Μ. Τζανάκης- Η συγκλονιστική ανακοίνωση για τη μάχη με τον καρκίνο: “Έτσι, ξαφνικά ήρθε και η «σειρά» μου – Όχι στο έγκλημα διάλυσης του Ε.Σ.Υ.”

Ο Μιχάλης έδινε μάχη με τον καρκίνο από τα τέλη του 2023, ενώ μάλιστα είχε γράψει για την περιπέτειά του με κείμενό του στο Candiadoc.

Δείτε: Έτσι, ξαφνικά ήρθε και η «σειρά» μου – Όχι στο έγκλημα διάλυσης του Ε.Σ.Υ.

Ο Μιχάλης Τζανάκης εργαζόταν ως διοικητικός υπάλληλος στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, ενώ παράλληλα αρθρογραφούσε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο μεταξύ των οποίων και το Candiadoc, με εκατοντάδες δημοσιευμένα κείμενα (άρθρα και χρονογραφήματα).

Έχουν εκδοθεί δεκατρία έργα του και έχει διακριθεί σε πολλούς διαγωνισμούς Ποίησης και Διηγήματος.

Αφήνει πίσω του σύζυγο και τρεις κόρες.

Συλλυπητήρια από τον Σύλλογο Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Κρήτης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Μιχάλη Τζανάκη εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Κρήτης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Κρήτης, με ιδιαίτερη θλίψη, πληροφορήθηκε, τον πρόωρο χαμό του αξιόλογου συναδέλφου της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Μιχάλη Τζανάκη, που έφυγε, πρόσφατα από κοντά μας.

Ο Μιχάλης, αποτέλεσε υπόδειγμα εργαζομένου και συναδέλφου. Γνωστός για την προσφορά του στην εκπαίδευση και στην λογοτεχνία της τοπικής κοινωνίας της Κρήτης. Ως φιλόλογος, ως εκπαιδευτικός, ως συγγραφέας και ως αρθρογράφος σε πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Αφήνει πίσω το κοινωνικό του αποτύπωμα. Μέσα από το σημαντικό έργο και την βαθιά εκτίμηση πολλών ανθρώπων της κοινωνίας της Κρήτης.

Όλοι εμείς, που συνεργαστήκαμε μαζί του, θα τον θυμόμαστε, κυρίως για την καλοσύνη, την αξιοπρέπεια, την εργατικότητά και την συναδελφικότητά του.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, αποφάσισε:

  • Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος
  • Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία
  • Να δημοσιευτεί το παρόν, στον Τοπικό Τύπο.

Συλλυπητήριο μήνυμα του σωματείου εργαζομένων της 7ης ΥΠΕ Κρήτης

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε το σωματείο των εργαζομένων της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, στο οποίο αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου των εργαζομένων της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αναπάντεχο χαμό του εκλεχτού συναδέλφου ΤΖΑΝΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ, Διοικητικού υπαλλήλου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας.

Είναι μια δύσκολη μέρα για την υπηρεσία μας. Τα λόγια δεν επαρκούν όταν αποχαιρετάς έναν συνάδελφο και φίλο.

Ο ΤΖΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ήταν αγαπητός συνάδελφος, πάντα στην πρώτη γραμμή, προσφέροντας τις υπηρεσίες του με σεβασμό και υπευθυνότητα.

Η 7η Υ.ΠΕ Κρήτης από χθές έγινε φτωχότερη. Θα τον θυμόμαστε πάντα.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και συμπαραστεκόμαστε στο πένθος της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, εκφράζοντας το σύνολο των εργαζομένων, αποφάσισε ομόφωνα να παραστεί στον αποχαιρετισμό του συναδέλφου, να δημοσιεύσει το παρόν και αντί στεφάνου να καταθέσει το ποσό των 150,00 ευρώ στην οικογένειά του.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024, ώρα 16:00, στον Ιερό Ναό του Μιχαήλ Αρχαγγέλου, Νέου Σταδίου, Θέρισσος.

Συλλυπητήρια Χάρη Μαμουλάκη

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του φιλολόγου και συγγραφέα Μιχάλη Τζανάκη, ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η απώλεια του καλού φίλου Μιχάλη Τζανάκη σε ηλικία μόλις 56 ετών, προκαλεί συναισθήματα θλίψης και πόνου.

Πνεύμα ελεύθερο και ανήσυχο, πένα δημιουργική και με εύστοχες επισημάνσεις, άνθρωπος με έντονο το κοινωνικό αποτύπωμα σε κάθε πτυχή της δράσης του, ο Μιχάλης Τζανάκης πέτυχε στην τόσο σύντομη διαδρομή του να αφήσει πίσω του μια σημαντική παρακαταθήκη.

Στην οικογένειά του απευθύνω ειλικρινή συλλυπητήρια.».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί