Έκθετοι πολλοί: Η σύμβουλος Γεωργιάδη διαψεύδει ότι έχει πρόβλημα υγείας! – Πολάκης σε Τασούλα: Πάρε πίσω δημόσια το “Ζήτουλας προσοχής”

Υπόλογοι απέναντι στον λαό και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πλέον όσοι μεθόδευσαν, σκαρφίστηκαν, εκβίασαν και εκτέλεσαν την διαγραφή του Παύλου Πολάκη! Πλήρης η δικαίωση για τον Κρητικό βουλευτή που κατήγγειλε από την πρώτη στιγμή στήσιμο.

Δείτε:

Σε συνέντευξή της στα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΆ” του Γιάννη Κουρτάκη η Νατάσα Σεμέλη Πετρούλια, η “πρωταγωνίστρια” του δήθεν επεισοδίου στην Επιτροπή της Βουλής που εφερε την διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζει ότι κανένα πρόβλημα υγείας δεν έχει.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην συνέντευξη στην εφημερίδα: “Η ίδια, η οποία είναι διδάκτορας Νομικής Σχολής, διαψεύδει επίσης κατηγορηματικά «ο,τιδήποτε αναληθές έχει γραφεί ή/και έχει ακουστεί σχετικά με θέμα υγείας, το οποίο είναι ψευδές και ανυπόστατο».”

Πάρε πίσω δημόσια το ‘Ζήτουλας προσοχής’ ! Συνάντηση και απίθανος διάλογος Πολάκη – Τασούλα στη Βουλή

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στη Βουλή ανάμεσα στον διαγραφέντα από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτή Χανίων και τον ΠτΒ. Όπως μεταδίδει το thefaq.gr, αυτόπτες μάρτυρες στον διάλογο των δυο ανδρών ήταν βουλευτές και εργαζόμενοι και σύφωνα με οσα μας μετέφεραν ο Παύλος Πολάκης ζήτησε τον λόγο από τον Κ Τασούλα για την χυδαία φράση “ζήτουλας προσοχής” που του απηύθηνε προχτές, με τον ΠτΒ – σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες – να προσπαθεί να διακιολογηθεί και τελικά να αποχωρεί με σκυμμένο το κεφάλι.

Δείτε:

Πιο συγκεκριμένα όπως μετέφεραν οι παρευρισκόμενοι στο The FAQ, μόλις ο Παύλος Πολάκης που βρισκόταν κοντά στην είσοδο, είδε τον ΠτΒ, τον φώναξε και του απηύθηνε του είπε τα εξής:

“Κύριε πρόεδρε τα Σφακιά δεν βγάζουν ζήτουλες, βγάζουν περήφανους ανθρώπους. Δεν με νοιάζει η περικοπή της αποζημίωσης αλλά αυτό που είπες. Είδατε τι ακριβώς έκανε η κυρία (Νατάσα Σέμελη Πετρούλια); Είναι η τρίτη φορά που το έκανε σε μένα και το ξέρετε και από τις δύο προηγούμενες και δεν κάνατε τίποτα να την επαναφέρετε! Είδες τη συνένετευξη στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ του Κουρτάκη; Είδες ότι η ίδια λέει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας; (Εκεί ο Τασούλας χλώμιασε σύμφωνα με όσους παρακολουθούσαν τη σκηνή)”

Και συνέχισε ο Παύλος Πολάκης: “Με τη δουλειά που μου στήσατε και εσείς και οι δικοί μου φάνηκε σα να επιτέθηκα σε γυναίκα που ειχε εγκεφαλικό (πάρεση). Και δεν είχε, απολύτως τίποτα όπως δηλώνει και η ίδια! Θα πάρεις πίσω λοιπόν, δημόσια, από το βήμα της Βουλής τον χαρακτηρισμό “ζήτουλας προσοχής¨. ”

Τότε ο ΠτΒ γύρισε και τον ρώτησε: “Μα εσύ δεν με εκτιμούσες;”.

Εγώ είδες ότι υπέγραψα για να μπεις να συμμετέχεις και στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, παρά το ότι μετά την διαγραφή σου από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είχες το δικαίωμα” συνέχισε ο Κ Τασούλας απολογητικά ενώ αποχωρούσε με σκυμμένο το κεφάλι από το σκηνικό.

Το ρεπορτάζ του The FAQ και τις μαρτυρίες όσων βρέθηκαν μπροστά στη σκηνή με τον ΠτΒ, επιβεβαίωσε μετά μερικές ώρες με ανάρτησή του στα ΜΚΔ και ο Παύλος Πολάκης, προσθέτοντας ότι υπενθύμισε τον κ Τασούλα και το επεισόδιο με την κ Συρεγγέλα και τα τηλεφωνήματά της την ώρα που μιλούσε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί