Κρήτη: Συνελήφθη για κλοπές

Συνελήφθη άμεσα αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπές στα Χανιά. Εξιχνιάστηκαν συνολικά 4 περιπτώσεις κλοπών. Είχε αφαιρέσει χρήματα, κινητά τηλέφωνα.  

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

 Η εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καντάνου-Σελίνου είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 4 περιπτώσεων κλοπών σε βάρος δυο αλλοδαπών και δυο ημεδαπών που διαπράχτηκαν το χρονικό διάστημα από 20.07.2024 έως 27.07.2024 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καντάνου-Σελίνου και την άμεση σύλληψη   αλλοδαπού. 

Ειδικότερα , άγνωστος δράστης εισήλθε μεταμεσονύκτιες ώρες χθες (27.07.2024)  σε δυο διαμερίσματα πολυκατοικίας  και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ. 

Αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας ταυτοποίησαν ως δράστη των κλοπών αυτών, 32χρονο αλλοδαπό ο οποίος με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων εντοπίστηκε χθες το πρωί στα Χανιά κατά το χρόνο αποβίβασης του από λεωφορείο και συνελήφθη. 

Σε έλεγχο που του έγινε βρεθήκαν καi κατασχέθηκαν:

  • το χρηματικό ποσό των 1790 ευρώ
  • Δυο συσκευές κινητών τηλεφώνων

Όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη προανάκριση της ανωτέρω υπηρεσίας, οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων είχαν αφαιρεθεί από αλλοδαπό και ημεδαπό  στις 20 και 24 Ιουλίου από παραλίες του ανωτέρω Δήμου.

Ανευρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καντάνου –Σελίνου. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί