Π. Μπαριτάκης: «Η νέα γένια του τόπου μας συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους»

Mήνυμα του Δημάρχου Βιάννου προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Mε μήνυμα του ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, στέλνει τις ευχές του προς τους μαθητές μετά την ανακοίνωση των Βάσεων Εισαγωγής για τις Πανελλαδικές εξετάσεις:

«Η νέα γένια του τόπου μας συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους.

Μετά την ανακοίνωση και των Βάσεων Εισαγωγής, θέλω από καρδιάς να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές του Δήμου μας για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Η επιτυχία σας αυτή αποτελεί την επιβράβευση της σκληρής δουλειάς και της προσπαθειας σας καθ’ όλη τη διάρκεια των σχολικών σας χρόνων και σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός νέου δημιουργικού κεφαλαίου στην πορεία της ζωής σας.

Είναι η καλύτερη ανταμοιβή για την πολυετή και επίπονη προσπάθειά που καταβάλατε, κάτω από δύσκολες συνθήκες, όντας μαθητές σε έναν μικρό ορεινό Δήμο, σαν αυτό της Βιάννου. Για αυτό και η επιτυχία σας αυτή παίρνει ιδιαίτερη αξία, αποτελώντας ταυτόχρονα και ένα «φωτεινό» παράδειγμα προς όλους.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την εκτίμηση μου στους γονείς, αλλά και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό, που στάθηκαν στο πλευρό σας, με υπομονή, καθοδηγώντας σας, στη διάρκεια αυτής της απαιτητικής και επίπονης διαδικασίας. Η συνεισφορά τους είναι αναμφίβολα ανεκτίμητη και καθοριστική για την επιτυχία σας.

Τέλος, στα παιδιά που δεν τα κατάφεραν να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα θέλω να τονίσω πως δεν πρέπει να το βάλετε κάτω, αλλά να συνεχίσετε την προσπάθεια σας, αφού η επίτευξη των στόχων σας δεν είναι υπόθεση μιας και μόνο προσπάθειας.

Με αυτές τις σκέψεις, εύχομαι προς όλους τους μαθητές μας να συνεχίσουν με την ίδια αφοσίωση και επιμονή στο μέλλον, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους, χωρίς να σταματήσουν ποτέ να κυνηγάνε τα όνειρα τους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί