Μήνυμα του Δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου για τους επιτυχόντες και μη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιώργος Αθανασάκης σε όσους πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αλλά και σ’ εκείνους που δεν τα κατάφεραν φέτος.

«Με την ευκαιρία ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου σε όλες και όλους που διαγωνιστήκατε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και πετύχατε τον στόχο σας.

Δουλέψατε σκληρά και καταφέρατε να κάνετε το πρώτο σημαντικό βήμα που θα σας οδηγήσει στον τελικό προορισμό, που είναι το πτυχίο και αργότερα η επαγγελματική σας αποκατάσταση.

Εύχομαι η ακαδημαϊκή σας πορεία να αποτελέσει μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο στη ζωή σας, αντάξια των απαιτήσεων και των προσδοκιών σας.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όλους εσάς που τη δεδομένη στιγμή δεν τα καταφέρατε παρ’ ότι προσπαθήσατε. Τα όνειρα σας δεν πρέπει να σταματήσουν εδώ.

Έχετε ακόμα πολλές ευκαιρίες και αξίζει να τις κυνηγήσετε. Μεγάλο σας «όπλο» η εμπειρία που αποκτήσατε απ’ αυτή τη δύσκολη δοκιμασία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί