Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης για την ανακοίνωση των βάσεων

Το μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης, Μ. Καρτσωνάκη, για την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών:

Οι πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα κάθε σχολική χρονιά. Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής είναι η κορύφωση της αγωνίας χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους.

Συγχαίρω θερμά όλους τους/τις επιτυχόντες/επιτυχούσες που κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές της επιλογής τους και εύχομαι από καρδιάς σε όλους, οι νέοι δρόμοι να είναι γεμάτοι με εμπειρίες που θα οδηγήσουν στην προσωπική τους ανάπτυξη και στη διαμόρφωση μιας ισχυρής επαγγελματικής ταυτότητας, εφόδιο απαραίτητο για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις προκλήσεις του επαγγελματικού στίβου.

Ωστόσο, όσοι/όσες δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τη δοκιμασία αυτή, ας έχουν υπομονή, επιμονή και θάρρος να αδράξουν τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά τους. Να τις διεκδικήσουν με θέληση και αποφασιστικότητα. Ας θεωρήσουν το αποτέλεσμα αυτό ως αφορμή και πρόκληση για μία νέα προσπάθεια.

Η πραγματικότητα στην οποία όλοι θα κληθούν να ζήσουν ως ενήλικες απαιτεί ανθρώπους που είναι ικανοί και έχουν την κλήση να σκέφτονται έξω από τα συνηθισμένα, να παρατηρούν, να αναλύουν με κριτική σκέψη και να λύνουν προβλήματα μέσω της συνεργατικής μάθησης και της εργασίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί