Π. Πολάκης μετά τη διαγραφή: Μόνο ο λαός διαγράφει – Δε σταματώ πάρτε το χαμπάρι

«Μόνο ο λαός διαγράφει», είναι η αντίδραση του Παύλου Πολάκη για την αποπομπή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε:

Ο Παύλος Πολάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει πως «Δε σταματώ πάρτε το χαμπάρι» και παραθέτει την τοποθέτηση του στην στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, που όπως λέει ήταν και ο λόγος διαγραφής του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και η επιβολή ποινής μισού μισθού από τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πάυλου Πολάκη

Για αυτην την τοποθετηση με διεγραψαν απο την Κοινοβουλευτικη ομαδα του ΣΥΡΙΖΑ και μου εβαλε ποινη μισο μισθο ο Τασουλας!!

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!

Στησιμο κανονικο!

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !

Μονο ο λαος διαγραφει!!

(Ειχα ετοιμασει αυτα για το βιντεο:

Η σημερινή μου παρέμβαση στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου που έρχεται να διαλύσει τον Τομέα της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης.

Τα βασικά σημεία των όσων είπα:

Σχετικά με το ζήτημα της επίταξης των γιατρών: Πάρτε πίσω το άρθρο

Απειλές αυτού του είδους και με το ιταμό ύφος του κ. Γεωργιάδη δεν περνάνε.

Το Σ/Ν που συζητάμε έχει ξετιναχθεί από τους φορείς που μίλησαν χθες. Δεν υπήρξε ένας να πει κάτι καλό. Κάνετε μια μεγάλη διοικητική αλλαγή η οποία θα αποσαρθρώσει το χώρο και βασικά θα αναιρέσει σε πάρα πολλούς τη δυνατότητα να επιλέξουν την οδό της θεραπείας και της απεξάρτησης και όχι της αποκατάστασης, της μείωσης της βλάβης και της ανοχής.

Στηρίξτε τα προγράμματα που έδωσαν ξανά ελπίδα σε χιλιάδες πρώην χρήστες και μην τα εξανδραποδίζετε με αυτό τον τρόπο.

Σχετικά με τα κίνητα που πρέπει να δοθούν στους γιατρούς:

Απαιτείται-και στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουμε καταλήξει σε αυτό-διπλασιασμός έως τριπλασιασμός των αμοιβών του υγειονομικού δυναμικού.

Κάντε τα διάφορα κίνητρα πιο μεγάλα και με χαμηλότερο συντελεστή ώστε να μην παίρνει τα μισά η εφορία. Διαφορετικά ότι και να ανακοινώνετε δεν μεταφράζετε στην πράξη σε οικονομική ενίσχυση.

Και μη μας πείτε δεν υπάρχουν χρήματα. Υπάρχουν αλλά είναι πολιτική επιλογή σας να δοθούν αλλού και θα σας πω ένα παράδειγμα:

Δεν είναι δυνατόν να δίνετε για ενεργειακή αναβάθμιση ενός ΚΥ, 600 με 800 τετραγωνικών μέτρων, 1.755.000 €. Γκρεμίστε το και με αυτά τα λεφτά σας χτίζω εγώ δυο!

Για το ΚΥ Φιλιατρών μιλάω.

Το Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας στα Σφακιά, που ήταν 400 περίπου τετραγωνικά μέτρα, το χτίσαμε με 560.000 € μαζί με τον εξοπλισμό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί