Διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης με εισήγηση Κασσελάκη

«Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο».

Με αυτά τα λόγια ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την ΚΟ, λίγα μόλις λεπτά πριν την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, γεγονός που σημαίνει ότι ο βουλευτής Χανίων δεν θα μπορέσει να παρέμβει στη διαδικασία.

Η διαγραφή του Παύλου Πολάκη έρχεται λίγη ώρα μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε σε επιτροπή της Βουλής, όπου ο βουλευτής απευθυνόμενος σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, της είπε:  «Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω».

Ακολούθησε η συγγνώμη που ζήτησε εκ μέρους του η Αθηνά Λινού, η οποία μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα τονίζοντας ότι «δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί