Έγκλημα Τεμπών – Συγκλονίζει ο Π. Ασλανίδης: «Όταν η Σακελλαροπούλου πετούσε λουλούδια, διασώστης μάζευε ό,τι απέμεινε από τον γιο μου» (Βίντεο)

Γιορτή της υποκρισίας και όχι της Δημοκρατίας η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο

Για γιορτή της υποκρισίας και όχι της Δημοκρατίας έκανε λόγο ο Παύλος Ασλανίδης που έχασε τον γιο του στην εθνική τραγωδία στα Τέμπη αναφερόμενος στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ο Παύλος Ασλανίδης που ήταν εκ των γονέων που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη και δεν προσκλήθηκαν στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο σχολιάζοντας το γεγονός στο Kontra ανέφερε:

«Δεν θα καλούσαν τους γονείς που έχουμε βγει μπροστά και κάνουμε αγώνα εδώ και 16 μήνες αλλά και να μας καλούσαν δεν θα πηγαίναμε».

Ο πατέρας που έχασε τον γιο του στα Τέμπη αναφέρθηκε και σε ένα άγνωστο μέχρι σήμερα γεγονός που συνέβη κατά την επίσκεψη της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον τόπο της τραγωδίας.

«Βράζω από μέσα μου», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Ασλανίδης και συνέχισε λέγοντας: «Την κυρία Σακελλαροπούλου την χρησιμοποίησαν αμφιβάλω εάν το γνώριζε. Τη στιγμή που η κ. Σακελλαροπούλου πετούσε τα λουλούδια στο καμένο κουπέ, στο σημείο που τα πέταξε από κάτω υπήρχε ένα διασώστης που μάζευε με μια σπάτουλα τα υπολείμματα των παιδιών μας. Φανταστείτε για μας πόσο υποκριτικό ήταν όλο αυτό. Στο συγκεκριμένο παράθυρο ήταν ό,τι απέμεινε από τον γιο μου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί