Ηράκλειο: Συνελήφθη μόλις κατέβηκε από το πλοίο – Βρέθηκαν εκατοντάδες χάπια ecstasy στην τσάντα του

Χειροπέδες σε 28χρονο πέρασαν στελέχη του Λιμενικού το πρωί της Τρίτης, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.Χειροπέδες σε 28χρονο πέρασαν στελέχη του Λιμενικού το πρωί της Τρίτης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 28χρονο κατά την αποβίβαση του από πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου, προερχόμενο από το λιμάνι του Πειραιά, εντοπίστηκαν εντός σακιδίου πλάτης που έφερε, πέντε αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 282 χάπια ecstasy/mdma και ποσότητα σκόνης της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, συνολικού μικτού βάρους 12,5 γραμμαρίων.

Επίσης, στην κατοχή του 28χρονου οι λιμενικοί βρήκαν ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, συνέλαβαν 28χρονο αλλοδαπό για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 28χρονο κατά την αποβίβαση του από ένα Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου, προερχόμενο από το λιμάνι του Πειραιά, εντοπίστηκαν εντός σακιδίου πλάτης που έφερε, πέντε αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 282 χάπια ecstasy/mdma και ποσότητα σκόνης της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, συνολικού μικτού βάρους 12,5 γραμμαρίων.

Επίσης, στην κατοχή του 28χρονου οι λιμενικοί βρήκαν ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, συνολικού μήκους 19 εκατοστών. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ενώ όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί