Κρήτη: Η αστυνομική επιχείρηση αποκάλυψε 17 δενδρύλλια κάνναβης – Δύο συλλήψεις

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία το πρωί της Τετάρτης σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε στην περιοχή αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας έλαβαν χώρα έρευνες στα σπίτια δύο ανδρών. Σε χώρους περιμετρικά των σπιτιών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 17 δενδρύλλια κάνναβης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στο Ρέθυμνο

Κατασχέθηκαν συνολικά 17 δενδρύλλια κάνναβης

Στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων και ερευνών για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης και στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου ,σήμερα (24.07.2024) πρωινές ώρες οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε Αστυνομική Επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν δύο ημεδαποί (73χρονος και 51χρονος) κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των ανωτέρω υπηρεσιών με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης, Μεσσαράς, Χανίων και Λασιθίου της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου και διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ρεθύμνης και Ηρακλείου .

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες δύο ημεδαπών όπου σε χώρους περιμετρικά των οικιών, εντοπίσθηκαν συνολικά δεκαεπτά (17) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3 μέτρα τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς και βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης .

Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί