Πάνω από 130 παιδιά αθλούνται στο indoor summer camp του Δήμου Ηρακλείου – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών συνεχίζονται οι δράσεις στο indoor summer camp του Δήμου Ηρακλείου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Αλικαρνασσού. 

Ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου και  πρόεδρος της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ Γιάννης Τσαπάκης στο πλαίσιο της ενημέρωσης του για τη εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων , επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Αλικαρνασσού Δήμου Ηρακλείου. Το camp συμπληρώνει 6 βδομάδες λειτουργίας ενώ θα έχει άλλα 4 εβδομαδιαία προγράμματα μέχρι την έναρξη της σχολικής περιόδου.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν τα παιδιά τους στο camp θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Το Ιndoor summer sports camp είναι ένα camp πολύπλευρης αθλητικής ενασχόλησης για αθλήματα και δραστηριότητες σάλας το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να παίξει , να αθληθεί και να γνωρίσει  βιωματικά  τουλάχιστον 10 διαφορετικά αθλήματα εσωτερικού χώρου. Στο camp μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως και 12 ετών, και υλοποιείται καθημερινά 07:30 – 16:00 (Δευτέρα-Παρασκευή) στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις  του Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Αλικαρνασσού Δήμου Ηρακλείου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2810380830, 2810215080, 2810264560          

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί