Ο Μπάιντεν στηρίζει την Κάμαλα Χάρις για υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία

Ο δρόμος ανοίγει για την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις να θέσει υποψηφιότητα για να γίνει η πρώτη μαύρη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ. Σε νέα ανάρτήση του ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι στηρίζει την Κάμαλα Χάρις για υποψήφια των Δημοκρατικών για πρόεδρος της χώρας, στις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Δείτε:

Τζο Μπάιντεν: Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την προεδρική κούρσα για τις αμερικανικές εκλογές

«Συνάδελφοί μου Δημοκρατικοί, αποφάσισα να μην αποδεχτώ την υποψηφιότητα και να επικεντρώσω όλες μου τις δυνάμεις στα καθήκοντά μου ως Προέδρου για το υπόλοιπο της θητείας μου. Η πρώτη μου απόφαση ως υποψήφιος για το κόμμα το 2020 ήταν να επιλέξω την Kamala Harris ως Αντιπρόεδρό μου. Και ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει. Σήμερα θέλω να προσφέρω την πλήρη υποστήριξή μου και την υποστήριξή μου ώστε η Kamala να είναι η υποψήφια του κόμματός μας φέτος. Δημοκρατικοί — ήρθε η ώρα να ενωθούμε και να νικήσουμε τον Τραμπ. Ας το κάνουμε».

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και η σύζυγός του, Χίλαρι Κλίντον, πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και υποψήφια πρόεδρος των Δημοκρατικών στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016, δήλωσαν με ανακοίνωσή τους ότι στηρίζουν την Κάμαλα Χάρις για υποψήφια πρόεδρο των Δημοκρατικών στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ευκολότερη αντίπαλος δηλώνει ο Τραμπ

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα στο CNN πως πιστεύει ότι η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις θα είναι ευκολότερο να ηττηθεί στις εκλογές του Νοεμβρίου συγκριτικά με τον Δημοκρατικό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, που απέσυρε την υποψηφιότητά του.

Δημοσιογράφος του CNN δήλωσε στην πλατφόρμα Χ ότι ο Τραμπ έκανε τα σχόλια αυτά στο δίκτυο λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Μπάιντεν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί