Γλέντι μετατράπηκε σε… πεδίο μάχης: Αναστάτωση από μπαλωθιές

«Μόνο από θαύμα δεν είχαμε νεκρούς»!

Τύχη βουνό είχαν οι θαμώνες στο γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλοβρυσίου Βιάννου, όταν ένας θαμώνας από γειτονικό δήμο, έβγαλε την κουμπούρα του και άρχισε τους πυροβολισμούς. Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και πολλοί από τους παρευρισκόμενους προσπάθησαν να συνετίσουν τον απρόσκλητο κουμπουροφόρο, ο οποίος, προς στιγμήν φάνηκε να συνειδητοποιεί το λάθος του. Δυστυχώς όμως, τη συνέχεια κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν θέλει να θυμάται, και όλοι μιλούν για θαύμα καθώς ο πιστολέρο έβγαλε ξανά το όπλο μετατρέποντας σε πεδίο μάχης μια ήσυχη και πολιτισμένη εκδήλωση.

Όπως είπε στο Viannitika.gr θαμώνας που πρωταγωνίστησε στο να ακινητοποιηθεί ο αφηνιασμένος κουμπουροφόρος «τύχη βουνό είχαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε εκεί καθώς θα μπορούσε να μετρήσουμε δέκα ή και παραπάνω νεκρούς»!!!

Ο ίδιος άνθρωπος, εμφανώς σοκαρισμένος από το συμβάν περιέγραψε στο πόρταλ τις σκηνές του απόλυτου τρόμου που βίωσε στην προσπάθειά του να ακινητοποιηθεί ο αδίστακτος πιστολέρο: «Αυτό που ζήσαμε είναι απίστευτο! Φανταστείτε τον οπλοφόρο πεσμένο χάμω, κρατώντας στο χέρι του το φονικό όπλο και χωρίς να έχει οπτικό πεδίο να πυροβολεί στα τυφλά»!!!

Και ο άνθρωπος αυτός καταλήγει: «Μόνο από θαύμα δεν είχαμε νεκρούς»!

Να σημειωθεί ότι, οι σφαίρες που χρησιμοποίησε ο πιστολέρο ήταν διαμέτρου 7,65 χιλιοστών και όπως είπε άνθρωπος που γνωρίζει «από τις σφαίρες αυτές δύσκολα γλυτώνεις, ακόμη κι αν φοράς αλεξίσφαιρο γιλέκο»!

Της όλης υπόθεσης επιλαμβάνεται το Α.Τ. Βιάννου και με την συνδρομή ειδικών δυνάμεων έχει οργανωθεί τεράστια αστυνομική επιχείρηση προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης. Ήδη έχουν συλληφθεί οι τέσσερις που βρίσκονταν στην παρέα του δράστη.

Ήσυχος τόπος

Εντωμεταξύ, σύμπασα η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη καθώς, τέτοιους είδους συμπεριφορές είναι εντελώς ξένες προς τα ήθη και τις παραδόσεις της ευρύτερης περιοχής.

«Τα όποια κακοποιά στοιχεία δεν έχουν καμιά απολύτως θέση στις κοινωνικές μας εκδηλώσεις», είπε μια γυναίκα που, μαζί με τα δύο παιδιά της, βίωσαν τον τρόμο και τον πανικό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί