Όταν ο εργολάβος της πλατείας Ελευθερίας συνεχίζει να μιλάει αντί του δημάρχου Ηρακλείου! – Απειλές στο Candiadoc απ’ αυτόν τον αριθμό

Στο Ηράκλειο είναι προφανές ότι κάποια πράγματα έχουν επιβληθεί με “κόπο” και “δουλειά” χρόνων” και είναι κάτι σαν “ιερές αγελάδες” που δεν αμφισβητούνται… Για παράδειγμα η έννοια του “κέρδους” και του “χρήματος” είναι σε υψηλή προτεραιότητα σε αυτή την πόλη… Όπως και το να σιωπάς, “για το καλό σου”…

Αυτά δεν τα μαθαίνετε πρώτη φορά φυσικά.

Αλλά ας τα δούμε με παράδειγμα.

Πριν μερικές ημέρες θέσαμε ερωτήματα στον δήμαρχο Ηρακλείου για την αλλοίωση της μελέτης πλατείας Ελευθερίας. Με παραδείγματα και αποδείξεις. Κι ενώ περιμέναμε την απάντηση του κ. Καλοκαιρινού ή της υπηρεσίας κατ’ εντολή του δημάρχου, που καθυστερεί για αντικειμενικούς λόγους όπως έχουμε ενημερωθεί αλλά επιβεβαιώνει ότι όντως υπάρχουν αλλαγές (για το καλό λέει ο δήμος, τη θέση του υποστηρίζει), περιέργως πώς δεχτήκαμε τηλεφώνημα από τον μαινόμενο εργολάβο. Ή τουλάχιστον από κάποιο που συστήθηκε ως ο εργολάβος. Αυτό έγινε στο τηλέφωνο του Candiadoc.

ΔΕΙΤΕ:

Πλατεία Ελευθερίας: Ποιος ο λόγος πανάκριβες εργασίες να γίνονται εκτός μελέτης (αυξάνοντας το εργολαβικό κέρδος);

Δήμος Ηρακλείου: Νέα σελίδα πράγματι ή όταν αντί του δημάρχου απαντά ο εργολάβος της πλατείας, με χλεύη…

Κι ενώ από χθες έχουμε ενημερωθεί ότι θα πάρουμε την απάντηση του δήμου, σήμερα, πριν από λίγο, ο υπεύθυνος του site δημοσιογράφος Αλέκος Ανδρικάκης δέχτηκε στο προσωπικό του τηλέφωνο κλήση από τον αριθμό 6947844350. Με αγοραίο ύφος απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο (“εσύ ρε είσαι ο Ανδρικάκης, που δεν ελέγχεις τι γράφεις; Θα δεις τι θα γίνει. Ετοίμασε κανένα χωράφι”) και άλλα “ωραία”, υπονοώντας φυσικά ότι θα μας πάει στα δικαστήρια.

Ιδού η κλήση:

Στις επανειλημμένες ερωτήσεις ποιος είναι και για ποια υπόθεση μιλάει, ο “τσαμπουκάς” με την ανωνυμία απλώς σήκωνε τον τόνο της φωνής όλο και πιο απειλητικά, χωρίς να λέει ποιος είναι και τι θέλει.

Ο δημοσιογράφος κάποια στιγμή ρώτησε “ο εργολάβος της πλατείας είσαι πάλι; Και απειλείς ανώνυμα”;

Ε, αφού δεν απάντησε ο ανώνυμος, συνέχισε τα ίδια μέχρι πού πήρε την απάντηση ότι όταν θα μάθει να μιλάει επώνυμα σε κάποιον που δεν είναι επίσης ανώνυμος, ας ξαναπάρει.

Λοιπόν, το τηλέφωνο αυτό δείτε σε ποιον ανήκει, σύμφωνα με τον τηλεφωνικό κατάλογο:

Βρίσκουμε κι αυτό:

Το έργο της πλατείας έχει αναλάβει η η κοινοπραξία «Ένωση LYDAKIS ESTATE IKE- ΜΑΡΜΙ Α.Ε. -ΑΦΟΙ ΦΑΣΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ».

Αυτά για να μην μπορεί ο καθένας να εφαρμόζει το νόμο του “τσαμπουκά” στην πόλη αυτή.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί