Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ σε iefimerida: «Τιμή μου για τις επιθέσεις των ΜΜΕ, συνεχίστε ακάθεκτοι – Ο κόσμος καταλαβαίνει»

Σκληρή απάντηση στο iefimerida.gr έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης για το δημοσίευμα με τον απαράδεκτο τίτλο «Ο Κασσελάκης κάνει ρουσφέτια σε πολίτες – “Αναστείλαμε προσωρινά πλειστηριασμό κατοικίας”».

«Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι η σύγκρουση με το σύστημα έχει κόστος» υπογραμμίζει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Μίντια, τράπεζες, κρατικές αναθέσεις…απ’όλα θα έχει ο μπαξές σε λίγο. Δείτε λοιπόν τι τίτλους βάζουν για την κοινωνική αντιπολίτευση που κάνουμε θεσμικά, παράλληλα με το κοινοβουλευτικό μας έργο. Βάζοντας μπροστά τον πολίτη και το δημόσιο συμφέρον, και όχι τα funds και την ίντριγκα» σημειώνει.

«Για να ξέρει ο κόσμος, αυτός ο τίτλος και η επίθεση γίνεται από το συγκεκριμένο μέσο επειδή κατήγγειλα τη διαφαινόμενη συμφωνία -ιδίων συμφερόντων- της τράπεζας Αττικής. Τη δημιουργία δηλαδή ιδιωτικής τράπεζας με δημόσιο χρήμα» τονίζει.

«Τους καλώ να αφήσουν τους τραπεζικούς διαδρόμους και να βγουν στην κοινωνία για ρεπορτάζ, εκεί που τράπεζες και servicers τρομοκρατούν τον κόσμο» συνεχίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Τιμή μου για τις επιθέσεις όλων των ΜΜΕ. Συνεχίστε ακάθεκτοι. Ο κόσμος καταλαβαίνει» καταλήγει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε επίσης: Προσωρινή αναστολή πλειστηριασμού Α’ κατοικίας γυναίκας μετά από ενέργειες του Στ. Κασσελάκη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί