Τηλεφώνημα σε Συρεγγέλα: «Σε αντίθεση με τον Κασσελάκη, ο Μητσοτάκης είχε σιωπήσει για τον βουλευτή Κυριαζίδη»

Δέκα λεπτά διήρκησε η ιδιωτική συνομιλία που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με την γραμματέα της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγγνώμη από τη γραμματέα της ΝΔ για όλα όσα συνέβησαν σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η γραμματέας της ΝΔ ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για το τηλεφώνημα και τη στάση του, ενώ ο κ. Κασσελάκης της ζήτησε με τον θεσμικό της ρόλο να υπενθυμίσει στον κ. Μητσοτάκη πως ακόμη αναμένει και ο ίδιος μια συγγνώμη για τον βουλευτή Δράμας, Δημήτρη Κυριαζίδη και το ομοφοβικό παραλήρημα εναντίον του από τον Απρίλιο. «Όταν δε γνώριζε αν έπρεπε να βάλει το άρθρο «ο» ή «η» πριν από το όνομα του Αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ λένε ότι «σε αντίθεση με τον κ. Κασσελάκη σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης τότε είχε σιωπήσει επιδεικτικά σε πολλαπλάσιας έντασης επίθεση». Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι η κ. Συρεγγέλα σημείωσε όμως πως είναι διαφορετικό όταν αφορά ένα στέλεχος πρώτης γραμμής και διαφορετικό όταν πρόκειται για έναν βουλευτή από την περιφέρεια, με τον κ. Κασσελάκη να απαντά πως δεν γίνεται να διαχωρίζονται οι βουλευτές και την κυρία Συρεγγέλα να δεσμεύεται πως θα μεταφέρει στο κ. Μητσοτάκη το δίκαιο αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή, από την Κουμουνδούρου επισημαίνουν ότι με έκπληξη ο Στέφανος Κασσελάκης είδε αποσπασματικές διαρροές από την ιδιωτική συνομιλία τους. «Μάλιστα η κ. Συρεγγέλα γνωρίζει πως η ανάρτηση του κ. Πολάκη έγινε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους. Αναμένουμε οι επόμενες «πηγές» της ΝΔ να αφορούν την καθυστερημένη συγγνώμη του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. ‎

Συγγνώμη βέβαια οφείλει να ζητήσει και ο υπουργός Υγείας, Αδ. Γεωργιάδης, τόσο για τη χθεσινή απόπειρα να αποκλείσει τους ανασφάλιστους από τη συνταγογράφηση σε δημόσιες δομές, όσο και για τα ψέματα που χρησιμοποίησε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα» καταλήγουν οι ίδιες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Σημειώνεται ότι πηγές της ΝΔ έλεγαν μεταξύ άλλων ότι «η συγγνώμη του κ. Κασσελάκη ήταν υποκριτική, αφού λίγα λεπτά πριν ο κ. Πολάκης με νέα ανάρτησή του επέμεινε στη χθεσινή χυδαία συμπεριφορά του».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί