Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου με το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Καθαριότητας

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, παρουσία του Αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκου Γιαλιτάκη και της Γενικής Γραμματέα  του Δήμου Μαρίας Σκραφνάκη το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μιχάλης Καρασάββας αφού ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για τη στήριξη της, ανέλυσε τα ζητήματα που απασχολούν την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου με κυρίαρχο το ζήτημα της υποστελέχωσης το οποίο δυσχεραίνει το έργο των εργαζομένων. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ακόμα ήταν το ζητούμενο της μοριοδότησης των εργαζομένων, η εξασφάλιση γιατρού εργασίας, καθώς και ζητήματα που αφορούν την ορθή λειτουργία της Υπηρεσίας. 

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου αναγνώρισε το σημαντικό έργο των εργαζομένων και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την πορεία της εξέλιξης του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών με τον οποίο αναμένεται να ανακουφιστεί το ζήτημα της υποστελέχωσης, αναβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο την ποιότητα των υπηρεσιών. Διαβεβαίωσε επίσης τους συνομιλητές του ότι η Δημοτική Αρχή θα στηρίξει το έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας με κάθε διαθέσιμο τρόπο, καθώς η καθαρή πόλη αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμα ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μιχάλης Μαστρογιαννάκης, ο γραμματέας Γιώργος Παπαδάκης, ο ταμίας Δημήτρης Παπάζογλου καθώς και τα μέλη Γιώργος Μανιαδάκης και Μιχάλης Μπανασάκης. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί