Το «ευχαριστώ» του Στ. Κασσελάκη στους πολίτες που τον συνάντησαν – «Ραντεβού την επόμενη βδομάδα!»

Τους πολίτες που βρέθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και συνομίλησαν μαζί του ευχαρίστησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Στέφανος Κασσελάκης, ανανεώνοντας μάλιστα το ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα.

«Ευχαριστώ όλες και όλους που ήρθατε σήμερα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και τους πολύ περισσότερους που πήρατε τηλέφωνο ή στείλατε μήνυμα στα social μου. Ραντεβού την επόμενη βδομάδα!», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας την ικανοποίησή του γι’ αυτήν τη νέα πρωτοβουλία που είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο.

Ικανοποίηση στον ΣΥΡΙΖΑ από αυτήν την πρωτοποριακή κίνηση

Το προσκλητήριο που απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε μεγάλη απήχηση με δεκάδες συναντήσεις. Από νωρίς το απόγευμα σχηματίστηκαν ουρές έξω από την Κουμουνδούρου από ανθρώπους που ήθελαν να συναντήσουν τον κ. Κασσελάκη, να συζητήσουν από κοντά τις αγωνίες, τα προβλήματά τους και να καταθέσουν τις ιδέες τους.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν διάφορα θέματα από την ακρίβεια και τις δυσκολίες της καθημερινότητας, μέχρι πολίτες που ήρθαν να διαμαρτυρηθούν γιατί πρόσφατα κάηκε το σπίτι τους και η πολιτεία δεν έδειξε ενδιαφέρον.

Η κάθε συνάντηση κρατούσε για κάθε πολίτη γύρω στα 5 λεπτά.

Τα κομματικά στελέχη πάντως έδειχναν ικανοποιημένα από αυτή την πρωτοποριακή κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί