Φωτιά στον ΒΟΑΚ – Καταγγελία για τέσσερις εστίες φωτιάς από εμπρησμό (Φωτο)

Καταγγελία ότι η μία φωτιά διαδέχτηκε την άλλη και ότι η μεταξύ τους απόσταση ήταν 200 μέτρα- Τι αναφέρει η μητέρα της αείμνηστης Ραφαέλας Πιτσικάλη

Σε συναγερμό τέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 11/7 δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς υπήρξαν συνεχείς αναφορές ότι εκδηλωνόταν φωτιά στα πρανή του ΒΟΑΚ στο τμήμα μεταξύ Πλατανιά και Κολυμβαρίου.

«Αν τους αρέσει τόσο πολύ η φωτιά η κόλαση θα είναι το κατάλληλο μέρος να πάει για να την ευχαριστηθεί καλύτερα»

Σύμφωνα με το flashnews.gr, στο σημείο έσπευσαν 16 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ και διερχόμενοι συνέδραμαν στο να κατασβεστεί η κάθε εστίας φωτιάς.

Φωτιά στον ΒΟΑΚ: Άναψαν 4 εστίες

Μάλιστα παρόντες ήταν και οι γονείς της αείμνηστης Ραφαέλας Πιτσικάλη, και όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η μητέρα της Βέση, κάποιος άναψε τέσσερις φωτιές στα πρανή του ΒΟΑΚ σε απόσταση 200 μέτρων η μια από την άλλη.

Η κα Πιτσικάλη έγραψε χαρακτηριστικά για τη φωτιά:

«Πριν 20 λεπτά περίπου στην εθνική οδός μετά το Κόμβο Πλατανιάς κάποιος άναψε τέσσερις φωτιές με απόσταση 200 m η μία από την άλλη. Ευτυχώς ακόμα υπάρχει ανθρωπιά και σταματήσαμε πάρα πολλά αυτοκίνητα και σβήσαμε και τις τέσσερις εστίες μέχρι να έρθει η πυροσβεστική. Χαίρομαι που ο κόσμος όταν βλέπει κάτι τέτοιο είναι παρών και λυπάμαι για αυτούς που άναψανε τις φωτιές αν τους αρέσει τόσο πολύ η φωτιά η κόλαση θα είναι το κατάλληλο μέρος να πάει για να την ευχαριστηθεί καλύτερα. Μπράβο σε όλους που σταματήσανε και στον άντρα μου το ίδιο είμαι περήφανη για όλους σας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί