Δολοφονία στο Ψυχικό: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος, που κατηγορείται για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Ο 44χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία στο Ψυχικό, οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας νωρίτερα σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μετά την πολύωρη απολογία του, καθώς παρέμεινε για τρεις ώρες στα ανακριτικά γραφεία, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα. Αυτή την ώρα αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο 44χρονος στην απολογία του αρνήθηκε κάθε κατηγορία. Χαρακτηριστικά φέρεται να υποστήριξε πως δεν συμμετείχε και δεν εκτέλεσε το συμβόλαιο θανάτου κατά του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη.

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Μέχρι και 100.000 ευρώ μπορεί να κόστισε το συμβόλαιο θανάτου του Παναγιώτη Στάθη

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών εκτιμά πως το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του 54χρονου τοπογράφου μπορεί να στοίχισε ακόμα και 100.000 ευρώ.

Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν πως το πιθανότερο κίνητρο πίσω από τη δολοφονία, ήταν η διαμάχη που είχε με επιχειρηματία για εκτάσεις-φιλέτα σε περιοχές της Μυκόνου.

Στο νησί των ανέμων υπάρχει έντονη φημολογία ότι ένας από τους δύο επιχειρηματίες, που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών, κλήθηκε για κατάθεση, κάτι που δεν επιβεβαιώνουν τα κλιμάκια της Ασφάλειας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί