Βρετανία: Θρίλερ με τη δολοφονία της συζύγου και των κορών σχολιαστή του BBC

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη για ύποπτο επίθεσης με βαλλίστρα, αφού τρεις γυναίκες βρέθηκαν δολοφονημένες σε σπίτι.

Τα τρία θύματα της δολοφονίας με βαλλίστρα στη Βρετανία είναι η σύζυγος και οι δύο κόρες του Τζον Χαντ, σχολιαστή αγώνων του BBC Five Live, σύμφωνα με την Daily Mail αλλά και το ίδιο το BBC.

Η μητέρα Κάρολ, 61 ετών, και οι κόρες Λουίζ, 25 ετών, και Χάνα, 28 ετών, βρέθηκαν θανάσιμα τραυματισμένες το βράδυ της Τρίτης στη μονοκατοικία τους στο Bushey του Hertfordshire.

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι οι τρεις γυναίκες ήταν δεμένες πριν πυροβοληθούν, σε μια «στοχευμένη επίθεση» που μπορεί να περιείχε και «άλλα όπλα».

Ο 26χρονος Κάιλ Κλίφορντ από το Ανφιλντ, καταζητείται από την αστυνομία μετά τον θάνατο τριών γυναικών.

Ελικόπτερα εθεάθησαν να κάνουν κύκλους γύρω από την περιοχή Hilly Fields του Ανφιλντ, στο βόρειο Λονδίνο. Ένα τοπικό δημοτικό σχολείο κρατά τους μαθητές εντός του κτιρίου καθώς η αστυνομία εντόπισε στην περιοχή το αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη.

Η αστυνομία προειδοποίησε ότι ο Κλίφορντ μπορεί να εξακολουθεί να είναι οπλισμένος και επικίνδυνος, ενώ κάλεσε τον κόσμο, αν τον δει, να μην τον πλησιάσει και να ενημερώσει τις αρχές.

ΕΡΤ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί