Κρήτη: Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης, χειροπέδες σε έναν άνδρα

Σε έλεγχο στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε και κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν διέθετε σχετική άδεια

Χειροπέδες σε έναν άνδρα πέρασε το πρωί της Τετάρτης η αστυνομία στο Ρέθυμνο μετά από αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές του Δήμου Ανωγείων, στο πλαίσιο σχεδίου για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης, αποτελούμενη από δέκα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1 μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ κατά την έρευνα σε παρακείμενο χώρο εντοπίστηκε και συνελήφθη ο άνδρας.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο για το οποίο στερούνταν της σχετικής άδειας.

H ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και για παράβαση του Νόμου περί όπλων στο Ρέθυμνο

Κατασχεθήκαν συνολικά 10 δενδρύλλια κάνναβης

Στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, σήμερα (10.07.2024) πρωινές ώρες οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου και Ρεθύμνης σε περιοχές του Δήμου Ανωγείων.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης, αποτελούμενη από δέκα (10) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1 μέτρο, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ κατά την έρευνα σε παρακείμενο χώρο εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο για το οποίο στερούνταν της σχετικής άδειας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί