Κρήτη: Αποχαιρέτησαν τον 23χρονο Σήφη

Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον 23χρονο καλλιτέχνη της κρητικής μουσικής και ποδοσφαιριστή, Σήφη Γιανναράκη. Η ταφή έγινε στο νεκροταφείο του Μιχαήλ Αρχαγγέλου, στον Εμπρόσνερο.

Εκατοντάδες και τα μηνύματα στο προφίλ του στα social media από φίλους και γνωστούς που με μεγάλη θλίψη λένε το τελευταίο αντίο…

 Θυμίζουμε ότι ο άτυχος Σήφης έφυγε από τη ζωή, όταν τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/7) στον δρόμο από Καλύβες προς Βάμο, για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Δείτε:

23χρονος καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής βρήκε φρικτό θάνατο σε τροχαίο (φωτο)

Θρήνος για τον 23χρονο Σήφη που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο – Ήταν καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής και ποδοσφαιριστής

Το αυτοκίνητο τότε τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς, με τον νεαρό άνδρα δυστυχώς να βρίσκεται εντός του οχήματος και να απανθρακώνεται.

Ο Σήφης Γιανναράκης τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Τιτάν, στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Χανίων, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης στην Δάφνη, όντας ένας ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Είχε καταγωγή από το Εμπρόσνερο και πέρα από το ποδόσφαιρο, αγαπούσε την μουσική, με την οποία είχε ενεργή ενασχόληση, ως τραγουδιστής και οργανοπαίκτης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί