Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων SIAL στο Παρίσι

Ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων SIAL στο Παρίσι απευθύνει σε όλες τις επιχειρήσεις – μέλη του από τον κλάδο τροφίμων -ποτών το Επιμελητήριο Ηρακλείου. 

Προσδοκώντας σε μια δυναμική παρουσία της Κρήτης στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων – ποτών στον κόσμο, η διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου θα καλύψει μέρος των εξόδων συμμετοχής για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 στον σύνδεσμο  https://bit.ly/4cxnS75 .

Η  έκθεση SIAL PARIS θα διεξαχθεί από 19 έως 23 Οκτωβρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο PARIS NORD VILLEPINTE,  έκτασης 250.000 m2. Διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και αξίζει να σημειωθεί ότι το 2022 συμμετείχαν 7.000 εκθέτες από 127 χώρες, παρουσιάστηκαν  1.800 καινοτομίες, ενώ υποδέχθηκε περίπου 265.000 επισκέπτες. 

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου, συμμετέχει τα τελευταία  22 χρόνια στην κορυφαία αυτή έκθεση σε κοινό περίπτερο με την Περιφέρεια Κρήτης και τα υπόλοιπα Επιμελητήρια της Κρήτης, στηρίζοντας την προσπάθεια εξωστρέφειας των μελών του και ενθαρρύνοντας παγκόσμιες συνεργασίες για την προώθηση των κρητικών προϊόντων.

Το Επιμελητήριο  Ηρακλείου θα βρίσκεται εκεί, σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, με εξειδικευμένα στελέχη του  για  βοηθήσει στην αποτελεσματική επικοινωνία των μελών του με υποψήφιους αγοραστές και στην οργάνωση Β2Β συναντήσεων.

«Βάζουμε υψηλούς στόχους και εργαζόμαστε για την πραγματοποίησή τους» ανέφερε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης επισημαίνοντας ότι « υπάρχουν πολύ αξιόλογες επιχειρήσεις στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, οι οποίες μπορούν να σταθούν επάξια στη διεθνή αγορά και άλλες που έχουν τις προϋποθέσεις, αλλά χρειάζονται στήριξη για το επόμενο μεγάλο βήμα τους. Είμαστε εδώ για όλες τις επιχειρήσεις – μέλη μας, ώστε να κατακτήσουν τους επόμενους στόχους τους και νέες αγορές». 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Επιχειρηματικής Στήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Υπεύθυνη κα Λένα Στεφανουδάκη. Τηλ: 2810 247034, e-mail: stefanoudaki@ebeh.gr.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί