Τελετή αποφοίτησης πτυχιούχων του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΕΛΜΕΠΑ

Το «παρών» έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Ματαλλιωτάκης

Στην τελετή καθομολόγησης των νέων πτυχιούχων του τμήματος Νοσηλευτικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας, του ΕΛΜΕΠΑ παρέστη ο αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Διασύνδεσης με Ερευνητικά και Ακαδημαϊκά Ιδρύματα Γιώργος Ματαλλιωτάκης.

Στον χαιρετισμό του συνεχάρη τους απόφοιτους και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην σταδιοδρομία τους. Αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της Περιφέρειας Κρήτης για την υποστήριξη των νέων επιστημόνων και στην ιδιαίτερη μέριμνα για τον κρίσιμο και ευαίσθητο τομέα της Υγείας, που θα κληθούν να υπηρετήσουν. Διαβεβαίωσε ότι στους κεντρικούς στόχους που έχει θέσει ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης είναι να συνεχιστεί και να ενταθεί η έμπρακτη υποστήριξη των υγειονομικών δομών της Κρήτης.

«Πέρα από τις γνώσεις, η νοσηλευτική προϋποθέτει ακεραιότητα, ενσυναίσθηση και δύναμη χαρακτήρα. Θα βρεθείτε δίπλα σε ανθρώπους που θα σας έχουν ανάγκη και εκτός από φροντίδα θα πρέπει να τους προσφέρετε ελπίδα. Οι καθηγητές σας και όλοι μας έχουμε υψηλές προσδοκίες από εσάς. Είμαι σίγουρος ότι θα τις ικανοποιήσετε», είπε μεταξύ άλλων στους απόφοιτους ο αντιπεριφερειάρχης.

Ο κ. Ματαλλιωτάκης συνεχάρη επίσης τους αντιπρυτάνεις του ΕΛΜΕΠΑ Αθανάσιο Μαλάμο και Φώτη Μαυροματάκη, τον αναπληρωτή πρόεδρο του Τμήματος Νοσηλευτικής Κωνσταντίνο Γιακουμιδάκη και τους καθηγητές του Τμήματος, που συμμετείχαν στην τελετή αποφοίτησης και απηύθυναν χαιρετισμούς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί