«Πάρτι» εκατομμυρίων Αυγενάκη με όργιο απευθείας αναθέσεων στη δυτική Ελλάδα φέρνει στο φως ο Π. Πολάκης

Όργιο αναθέσεων και διαπλοκής ανάμεσα σε εταιρείες, περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, επιμελητήριο Αχαΐας και υπουργείο Αθλητισμού επί του Λευτέρη Αυγενάκη καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης, μετά από σχετικό email που έλαβε ο τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Όλα έρχονται στην επιφάνεια! Να πω πως περιμένω να ενδιαφερθεί κάποιος εισαγγελέας Αν χαλάσουν όλοι οι φούρνοι στη Δυτική Ελλάδα και γίνει κάτι τέτοιο να δηλώσω πως ο τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει όλα τα στοιχεία στη διάθεσή του» σημειώνει με νόημα ο τομεάρχης Διαφάνειας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η καταγγελία:

«Δεξιό πάρτι αναθέσεων πάνω από 1.000.000 ευρώ στις διάφορες επιχειρήσεις συμφερόντων του Γ.Καραγεωργόπουλου – Διαπλοκή με Περιφέρεια, Επιμελητήριο και Στελέχη της ΝΔ

1. Ο Γ. Καραγεωργόπουλος, με χορηγό το δημόσιο σε όλες τις επιχειρήσεις του, παράλληλα διατηρεί και συνεχώς επεκτείνει και έναν μιντιακό όμιλο, τον PLUS MEDIA, δημιουργώντας ή ενσωματώνοντας διάφορες επιχειρήσεις έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, ραδιοφώνων, ιστοσελίδων, κ.λπ. (εφ. ΝΕΟΛΟΓΟΣ των Πατρών, εφ. κόσμος της ενημέρωσης, 7 ημέρες αγγελίες, max fm 93.4, sfera 96,6, σκύλος 90fm, derti 105.7 fm, Picasso 102,7 fm, ΣΠΟΡ fm 94,6, sportfmpatras.gr, dete.gr). Έτσι, μετά τις αναθέσεις, μπορεί να ευλογεί και να λιβανίζει τους «χορηγούς» του και τη ΝΔ.

2. Ωστόσο, ο εν λόγω «όμιλος» το μόνο που διατηρεί είναι μια σελίδα στο fb (https://www.facebook.com/PlusMediaPatra/), κακόγουστη, κακοστημένη και χαμηλής επισκεψιμότητας ενώ το υποτιθέμενο site του https://www.plusmedia.gr/ δεν έχει καν περιεχόμενο! Πως δικαιολογείται μια τόσο φτωχή έως ανύπαρκτη παρουσία ενός «ομίλου» ΜΜΕ ενώ έχει τόσα έσοδα; Που πάνε τα λεφτά;

3. Οι διάφορες εταιρείες Καραγεωργόπουλου είναι πρωταθλήτριες στις απευθείας αναθέσεις από:

α) τον Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη και υπηρεσίες της γαλάζιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Ο διευθυντής του γραφείου του κ. Φαρμάκη είναι ο Ιωάννης Μάκκας, στέλεχος και αν. Γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ.

β) τον κολλητό του Άδωνι Γεωργιάδη, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Πλ. Μαρλαφέκα, που μοιράζει αναθέσεις, ο οποίος είναι παράλληλα μέλος και συνδετικός κρίκος με

γ) την Οργανωτική Επιτροπή Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Ο.Ε.Δ.Μ.Α.), όπου μετέχει ο Μαρλαφέκας και η οποία έχει άμεση σχέση και με

δ) την Οργανωτική Επιτροπή Διοργανώσεων Ποδηλασίας Cycling Greece (Ο.Ε.Δ.Π.). Τις δύο αυτές επιτροπές ίδρυσε το 2020 ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης και έχει τοποθετήσει και στις δύο ως εκτελεστικό διευθυντή τον κ. Νίκο Κερερέ (Διοικητικός επιστήμονας, ειδικός σύμβουλος σε θέματα management και επικοινωνίας και ο πιο πιστός συνεργάτης του Υφυπουργού). Σε αυτές τις δύο επιτροπές γίνεται ένα ευρύτερο αδιαφανές πάρτι ολκής που θα πρέπει να ελεγχθεί ξεχωριστά αλλά εδώ θα μας απασχολήσουν μόνο οι αναθέσεις στον Καραγεωργόπουλο.

4. Οι αναθέσεις που γίνονται σε εταιρείες Καραγεωργόπουλου περνάνε μέσα από διάφορα ΚΟΛΠΑ ώστε να «προτιμώνται». Έχουν εξόφθαλμη προνομιακή μεταχείριση και αφορούν από την ενοικίαση κιγκλιδωμάτων μέχρι τη διοργάνωση στημένων εκδηλώσεων, εκπαιδευτικών εκθέσεων και… ημερίδων, ακόμα και αν είναι άσχετες με το αντικείμενο. Πολλές φορές οι ανταγωνιστικές «προσφορές» είναι όλες δικών του εταιρειών, ενώ το τελευταίο κόλπο αφορά ΑΜΚΕ και ΚΟΙΝΣΕΠ (δικές του πάλι) που δήθεν «διοργανώνουν» και «προτείνουν» εκδηλώσεις, τις οποίες σπεύδει στη συνέχεια να συνδιοργανώσει η Περιφέρεια ή το Επιμελητήριο κ.λπ. και μετά αναθέτει την υλοποίηση σε άλλη εταιρεία συμφερόντων του. Το χρήμα κάνει κύκλο και όταν οι εταιρείες δεν επαρκούν, ιδρύονται νέες (!). Αρκεί να κυκλοφορεί τριγωνικά και πάντα μεταξύ των ίδιων ανθρώπων. Με τι αντάλλαγμα άραγε;

5. Οι αναθέσεις που βρήκαμε (ίσως να υπάρχουν κι άλλες) φθάνουν για τα έτη 2019-2023 τα 1.236.669 ευρώ συνολικά ενώ όσες από αυτές βασίζονται ή σχετίζονται με την προαναφερθείσα σχέση διαπλοκής προσεγγίζουν το 1,1 εκατομμύριο ευρώ (!), χωρίς να έχουμε υπολογίσει καθόλου σε αυτά συνήθεις αναθέσεις και πληρωμές στα ΜΜΕ που ελέγχει ο Καραγεωργόπουλος για συνδρομές τευχών, δημοσιεύσεις διακηρύξεων, διαφημίσεις, τυπικές καταχωρήσεις φορέων, κ.λπ..

6. Για την τοπική διαπλοκή και τα τοπικά πετσοταϊσμένα ΜΜΕ υπάρχουν δημοσιεύματα από το 2020: https://www.documentonews.gr/…/menoyme-spiti-se…/ και https://www.documentonews.gr/…/taizoyn-hmeteroys-me…/ ενώ για μία ακόμη υπόθεση (ατύχημα σε αγώνες καρτ το 2021) που αφορά τους παραπάνω είναι και αυτή: https://www.documentonews.gr/…/porisma-farmaki-gia…/…

ΠΛ. ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ

Επιμελητήριο –ΟΕΔΜΑ-ΟΕΔΠ

Γ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Εταιρείες – ΜΜΕ – Εργολαβίες

Ν. ΦΑΡΜΑΚΗΣ

Περιφέρεια –  Περιφ. φορείς

Επί Ν.Δ. αναθέσεις αυξάνονται θεαματικά κάθε χρόνο:

2019

76.146  

2020

194.392

2021

357.358

2022

484.543

2023

124.230 (τους πρώτους 2 μήνες!)

Σύνολο 1.236.669 €

Από αυτές, όσες σχετίζονται με τον Ν. Φαρμάκη (Περιφέρεια) φαίνεται να ξεπερνούν τις 680.000 € και όσες σχετίζονται με τον Πλ. Μαρλαφέκα (Επιμελητήριο, Διοργανώσεις αγώνων) προσεγγίζουν τις 400.000 €.

Οι εταιρείες της οικογένειας Καραγεωργόπουλου μοιράζονται κατά κανόνα την ίδια έδρα (Δ. Γούναρη 35 & Κανακάρη 184 Πάτρα) και πάνω κάτω τα ίδια τηλέφωνα (βλ. αρχείο εταιρειών). Οι εταιρείες: Ι. ΘΟΔΟΣΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ (1999), ΚΟΣΜΟΣ Ε.Π.Ε. (2005) και ΑΜΕΣΑ Ε.Π.Ε. (2008), Δ. Γούναρη 35 & Κανακάρη 184, διαγράφηκαν όλες τον Αύγουστο 2021. Οι υπόλοιπες είναι:

2007 – ΖΑΚΟ Ε.Π.Ε. (Καραγεωργόπουλος – Δημητρόπουλος), Δ. Γούναρη 35 & Κανακάρη 184

2010 – ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ (Κατερίνα Καραγεωργοπούλου), Δ. Γούναρη 35 & Κανακάρη 184

2013 – Μαρία Καραγεωργοπούλου (ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΠΟΡ FM), Δ. Γούναρη 35 & Κανακάρη 184

2018 – PARK & WASH PATRAS ΕΕ (Γ. Καραγεωργόπουλος – Μαρία Καραγεωργοπούλου), ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙ ΒΙΠΕ

2020 – PLUS NEWS Ε.Ε. (Γ. Καραγεωργόπουλος – Δημητρόπουλος), Δ. Γούναρη 35 & Κανακάρη 184

2022 – «ΣΗΜΑ» ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. (Γ. Καραγεωργόπουλος), Πατρέως 13-15 (αλλά έχει ίδιο τηλ. με τις άλλες!)

2022 – «ΚΥΜΑΝΣΗ» Α.Μ.ΚΕ. (Γ. Καραγεωργόπουλος – Α. Παπαπαύλου, σύζυγος Μαρίας), Κανακάρη 102

2022 – «ΠΥΡΩΣΙΣ» Α.Μ.ΚΕ. (Μυλωνάκος Θεόδωρος, σύντροφος Κατερίνας) Δ. Γούναρη 35 & Κανακάρη 184

Τα… χρυσά κιγκλιδώματα

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει καταρχάς στην ετήσια Διοργάνωση Αγώνα Καρτ (PICK) στην Πάτρα που επίσης στεγάζεται Δ. Γούναρη 35 & Κανακάρη 184, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.pickpatras.gr «το Patras International Circuit for Kart (P.I.C.K.) είναι ένα αυτοτελές αγωνιστικό εγχείρημα μηχανοκίνητου αθλητισμού, στην κατηγορία του «Kart» που διοργανώνεται από το 2009 στην Πάτρα». Ωστόσο πρόκειται για μία μάλλον «οικογενειακή» επιχείρηση. «Ψυχή» της διοργάνωσης εμφανίζεται σε διάφορα δημοσιεύματα ο Γ. Καραγεωργόπουλος, ο οποίος μετέχει στην οργανωτική Επιτροπή του PICK μαζί με τον Πλ. Μαρλαφέκα, που, εκτός από Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας είναι και χορηγός των αγώνων (αναψυκτικά Λουξ). Promoter του PICK είναι πάντα η ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (της Κ. Καραγεωργοπούλου), ενώ δεν λείπουν και οι απευθείας αναθέσεις για το PICK σε εταιρείες του Καραγεωργόπουλου από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Αυτές γίνονταν μέχρι το 2021 που έγινε το ατύχημα με τον 6χρονο (https://www.newsauto.gr/…/sovaro-atichima-ston-agona…/). Το τραγικό είναι ότι ακόμα δεν μάθαμε ποιος έφταιγε από τους «διοργανωτές», ούτε και τα ονόματα όσων είχαν τότε προσαχθεί (https://www.agrinioculture.gr/…/erotimata-toy-syriza…/). Και ενώ εντοπίστηκαν σοβαρές ελλείψεις στα μέτρα ασφαλείας https://www.ertnews.gr/…/patra-elleipseis-sta-metra…/, αποσιωπήθηκε το ότι αυτά (φράγματα, κιγκλιδώματα, συναρμολόγηση, εγκατάσταση κ.λπ.) είχαν ανατεθεί σε εταιρεία του Καραγεωργόπουλου!

Αρχικά οι αναθέσεις αυτές γίνονταν στην ΑΜΕΣΑ Ε.Π.Ε.  (έως το 2019) και κατόπιν στην PARK & WASH PATRAS ΕΕ (παρκινγκ και πλυντήριο αυτοκινήτων). Και παρόλο που έως και το 2019 η ετήσια ανάθεση στην εταιρεία του για το συγκεκριμένο event δεν ξεπερνούσε τα 18.000-19.500 ευρώ, το 2020 (12ο PICK) ξεπέρασε τα 73.000 ευρώ από την Περιφέρεια. (!) Ίσως να φταίει ότι σε αυτό παραβρέθηκε και συμμετείχε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκης… https://www.4troxoi.gr/…/l-aygenakis-pisteyoyme-ston…/. Το 2021 (χρονιά του ατυχήματος) η Περιφέρεια είχε αναθέσει στην PARK & WASH PATRAS ΕΕ το PICK έναντι 37.200 ευρώ ενώ στους κατά καιρούς “στημένους” κλειστούς διαγωνισμούς για το event όσες εταιρείες συμμετείχαν με “προσφορές” ήταν και πάλι του ίδιου επιχειρηματία (πχ ΑΜΕΣΑ ΕΠΕ και Ι. ΘΟΔΟΣΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ).

Το ΔΗΘΕΝ «διεθνές σιρκουι για καρτ» ήταν επομένως μια οικογενειακή και φιλική υπόθεση, η οποία, αν και σταμάτησε τον Σεπτέμβριο 2021 μετά τον τραυματισμό του παιδιού, ωστόσο δεν κατάφερε να σταματήσει τον Καραγεωργόπουλο και τις εταιρείες του από το να συμμετάσχουν, να διοργανώνουν και να προμηθεύουν «μέτρα ασφαλείας» (ακόμα και από τον ΙΔΙΟ μήνα) σε άλλες διοργανώσεις της Ο.Ε.Δ.Μ.Α. και της Ο.Ε.Δ.Π., με απευθείας αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ συνολικά!

Πλέον –και παρά το αρνητικό ιστορικό- η εταιρεία PARK & WASH PATRAS ΕΕ  αρχίζει να παίρνει “δουλειές” και εκτός Πάτρας για απανωτές τέτοιες διοργανώσεις, όπως το ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ή τον Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας και από Κρήτη μέχρι Ιωάννινα λες και δεν υπάρχουν άλλες εταιρείες (!). Σε μία μάλιστα περίπτωση η διοργάνωση του 1ου Lamia Motor Show ανατίθεται έναντι 37.076 ευρώ στη νέα εταιρεία ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ του ίδιου επιχειρηματία (με άσχετο αντικείμενο) ενώ σε άλλη περίπτωση (για τον ποδηλατικό γύρο στα Μετέωρα) τα κιγκλιδώματα τα προμηθεύσει η άλλη άσχετη με το αντικείμενο  ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ (της κόρης του!).

Το αποτέλεσμα είναι, ότι, μόνο για τα έτη 2019-2022 οι διάφορες αναθέσεις στον Καραγεωργόπουλο για τέτοιου είδους διοργανώσεις φθάνουν και ξεπερνούν τις 500.000 ευρω! Με τη συνδρομή φυσικά της ΟΕΔΜΑ, της ΟΕΔΠ, του Μαρλαφέκα και του Φαρμάκη. (βλ. excel για αναλυτικά στοιχεία)

«Χρυσές» εργολαβίες και προκλητικές αναθέσεις-αρπαχτές για τα πάντα όλα! Ενδεικτικά:

3/5/19

Από Επιμελητήριο Αχαΐας στην PARK & WASH PATRAS ΕΕ έναντι 2.294 € για υπηρεσίες κάλυψης εκθεσιακών περιπτέρων με ψηφιακές εκτυπώσεις (έργο Agroinnoeco)

[Ανάθεση ψηφιακών εκτυπώσεων σε πλυντήριο αυτοκινήτων!]

28/9/19

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην PARK & WASH PATRAS ΕΕ έναντι 18.300 € για προστατευτικά μέτρα το το 11ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας (Οι άλλες προσφορές ήταν και πάλι από δικές του εταιρείες, βλ. παραπάνω)

11/3/20

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην ΑΜΕΣΑ ΕΠΕ έναντι 24.749 € για δημιουργία μακετών για καταχώρηση σε έντυπο τύπο (καμπάνια COVID)

11/3/20

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 24.534 € για παραγωγή ραδιοφωνικού spot και media plan ραδ/φωνικών & τηλ/κών σταθμών (καμπάνια COVID)

8/4/20

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 5.153 € για προμήθεια υλικών για δράσεις συντονισμού & ενημέρωσης της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας για COVID. [Δεν έφταναν τα προηγούμενα;]

10/4/20

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην PARK & WASH PATRAS ΕΕ έναντι 8.680 € για μίσθωση μεταλλικών κιγκλιδωμάτων ((04/04/2020-18/04/2020) κατόπιν απαγόρευσης κυκλοφορίας στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας λόγω COVID-19). [Για ενοίκιο μόλις 2 εβδομάδων τόσα λεφτά;;;] Τους έφεξε ο covid οικογενειακώς!

9/9/20

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην PARK & WASH PATRAS ΕΕ έναντι 73.060 € για προστατευτικά μέτρα το 12ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας (5πλάσια αύξηση σε σχέση με το 2019! βλ. παραπάνω)

10/12/20

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη PLUS NEWS EE έναντι 4.390 € για δημιουργία τηλεοπτικού σποτ ενημέρωσης για τις πολιτικές τουριστικής προβολής έτους 2020.

28/12/20

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (ΕΥΔ) στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 3.100 € για την ανάγκη προβολής των δράσεων του Ε.Π.

29/12/20

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (ΕΥΔ) στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 19.096 € για τη διαμόρφωση και υλοποίηση Media Plan για τηλ/κούς σταθμούς εντός Περιφέρειας Δυτ Ελλάδας (Δεκέμβρης και ξεκοκαλίζονται μέχρι τέλους τα λεφτά για υποτιθέμενες «ανάγκες προβολής». Από τις 3 τελευταίες αναθέσεις οι επιχειρήσεις Καραγεωργόπουλου έλαβαν 26.586€ συνολικά)

!!! Με τον κόβιντ μεγαλουργούν και διαδικτυακά !!! :

12/2/21

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έναντι 17.360 € και από ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας έναντι 3.000 € στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ για «συνδιοργάνωση» της εκδήλωσης «1987-2021 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ» που διοργανώνει η ΚΥΜΑΝΣΗ ΑΜΚΕ στις 12/02/21.

(Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει με δημόσιο χρήμα μέσω του κόλπου της «συνδιοργάνωσης»! Εμφανίζεται η ΚΥΜΑΝΣΗ ΑΜΚΕ και δίνονται 20.360 € συνολικά για μια διαδικτυακή ημερίδα!)

14/4/21

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 7.400 € και από το Επιμελητήριο Αχαΐας  στην ΚΥΜΑΝΣΗ ΑΜΚΕ έναντι 2.480 € για «συνδιοργάνωση» της διαδικτυακής ενημερωτικής ημερίδας «Η επανεκκίνηση της Οικονομίας και τα αναπτυξιακά εργαλεία», που διοργανώνει η ΚΥΜΑΝΣΗ ΑΜΚΕ στις 19/4/21.

(Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει ξανά, με 9.680 € συνολικά για μια διαδικτυακή ημερίδα!)

21/4/21

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ έναντι 2.480 € για την παραγωγή δύο εκπαιδευτικών ντοκιμαντέρ στο πλαίσιο των δράσεων: 1. «Ανδρική φορεσιά- αρματωσιά», και, 2. «Χαρτί και καλαμάρι», της Περ. Δ/νσης Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Ηλείας με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια.

(Εμφανίζεται τώρα και η ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ. για να κάνει εκπαιδευτικά ντοκιμαντέρ! Από το πουθενά! Και της γίνεται αμέσως ανάθεση!)

22/4/21

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 9.920 € για «συνδιοργάνωση» της διαδικτυακής ημερίδας «Η Πάτρα στο σανίδι και το πάλκο», που διοργανώνει η ΚΥΜΑΝΣΗ ΑΜΚΕ στις 23/4/21.

(Με το ίδιο κόλπο, 9.920 € για μια ανούσια διαδικτυακή ημερίδα!) [πριν γιατί στοίχιζε 20.000;]

29/4/21

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 7.000 € για κάλυψη εξόδων στη «συνδιοργάνωση» της διαδικτυακής εκδήλωσης «Η γιορτή της Πασχαλιάς Καθ’ οδόν» που θα πραγματοποιηθεί με το σωματείο «Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Νέων» (ΛΕΜΑΝ) στις 2/5/21.

10/6/21

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην PARK & WASH PATRAS ΕΕ έναντι 3.000 € για την υλοποίηση της δράσης: «ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ «Η επανάσταση του 1821» της ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια (μεταφορά- στήσιμο- ξεστήσιμο έκθεσης στο Μεσολόγγι (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας). [Δηλαδή σκέφτηκε να κάνει μια έκθεση η ΣΗΜΑ ΚΟΙΝΣΕΠ και έτρεξε η Περιφέρεια από πίσω να πληρώσει!]

10/6/21

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην PARK & WASH PATRAS ΕΕ έναντι 3.000 € για την υλοποίηση της δράσης: «ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ «Η επανάσταση του 1821» της ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια (μεταφορά- στήσιμο- ξεστήσιμο έκθεσης στην Πάτρα (Π.Ε. Αχαΐας). [Δηλαδή σκέφτηκε να κάνει μια έκθεση η ΣΗΜΑ ΚΟΙΝΣΕΠ και έτρεξε η Περιφέρεια από πίσω να πληρώσει!]

10/6/21

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην PARK & WASH PATRAS ΕΕ έναντι 4.000 € για την υλοποίηση της δράσης: «ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ «Η επανάσταση του 1821» της ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια (μεταφορά- στήσιμο- ξεστήσιμο έκθεσης στον Πύργο (Π.Ε. Ηλείας). [Δηλαδή σκέφτηκε να κάνει μια έκθεση η ΣΗΜΑ ΚΟΙΝΣΕΠ και έτρεξε η Περιφέρεια από πίσω να πληρώσει!]

10/6/21

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ έναντι 7.000 € για την υλοποίηση της δράσης: «ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ «Η επανάσταση του 1821» της ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια (επιμέλεια- εκτυπώσεις- οργάνωση έκθεσης στο Μεσολόγγι (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας). [Η ΚΟΙΝΣΕΠ βάζει τίποτα ή όλα τα πληρώνει μόνο η Περιφέρεια;]

10/6/21

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ έναντι 11.000 € για την υλοποίηση της δράσης: «ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ «Η επανάσταση του 1821» της ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια (επιμέλεια- εκτυπώσεις- οργάνωση έκθεσης στον Πύργο (Π.Ε. Ηλείας). [Γιατί αυξάνεται το κόστος; Ξαναπληρώνονται οι εκτυπώσεις;]

10/6/21

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ έναντι 7.000 € για την υλοποίηση της δράσης: «ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ «Η επανάσταση του 1821» της ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια (επιμέλεια- εκτυπώσεις- οργάνωση έκθεσης στην Πάτρα (Π.Ε. Αχαΐας). Αλήθεια, η ΣΗΜΑ ΚΟΙΝΣΕΠ πληρώνει για τίποτα ή μπα; Με αυτά τα κόλπα ο Καραγεωργόπουλος τσέπωσε 35.000 € συνολικά και τα έσπασαν να μην φαίνεται!

17/7/21

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ έναντι 14.880 € για τη διοργάνωση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 6 κινηματογραφικών προβολών με τίτλο: «SUMMER CINEMA», από 18/7/21 έως 27/8/21 σε επιλεγμένες πόλεις της Π.Ε Αιτ/νιας.

Μετά τις εκθέσεις τώρα και σινεμά!

20/7/21

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 7.400 € για τη διοργάνωση διαδικτυακής ημερίδας με θέμα: «COVID 19 και Μεταλλάξεις: Πώς θ΄ αποφύγουμε ένα τέταρτο κύμα πανδημίας». Οι διαδικτυακές αρπαχτές συνεχίζονται!

30/7/21

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ έναντι 9.920 € για τη διοργάνωση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 4 κινηματογραφικών προβολών της ταινίας «…για πάντα», στα πλαίσια της εκδήλωσης SUMMER CINEMA και θα λάβουν χώρα σε Δήμους της Π.Ε Αχαΐας), από 30/7/2021 έως 10/9/2021».Μετά τις εκθέσεις τώρα και σινεμά! 24.800 συνολικά στον ίδιο!

31/8/21

Από Ο.Ε.Δ.Μ.Α. στην PARK & WASH PATRAS ΕΕ έναντι 72.168 € (+14.950 από την Περιφέρεια Αττικής) για υπηρεσίες «Ενοικίασης, μεταφοράς & τοποθέτησης προς και από τον τόπο διεξαγωγής του ΕΚΟ-ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2021, κιγκλιδωμάτων ειδικού τύπου ασφαλείας και μπαριερών ασφαλείας αγώνων, 9-12/9/2021].» [Σύνολο 87.118 με τη μία!]

1/9/2021

Από ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ στη ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ έναντι 37.076 € για την οργάνωση και υλοποίηση του 1ου Lamia Motor Show», στο πλαίσιο του ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ. [Πώς γίνεται αυτή η ανάθεση; Μετά από εκθέσεις και σινεμά πως προκύπτει να οργανώνει και motor show; χαχα]

15/9/21

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην PARK & WASH PATRAS ΕΕ έναντι 37.200 € για την συμμετοχή της Περιφέρειας στη διοργάνωση του 13ου Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ Πάτρας (Patras International Ciruit for Kart – P.I.C.K.) στις 18 & 19 Σεπτεμβρίου 2021, στην Πάτρα» (Σε αυτό έγινε το ατύχημα, βλ. παραπάνω)

28/9/21

Από Ο.Ε.Δ.Μ.Α. στην PARK & WASH PATRAS ΕΕ έναντι 27.776 € για την προμήθεια κιγκλιδωμάτων, για τις ανάγκες της «Οργανωτικής Επιτροπής Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. [Δεν λέει για πού τα θέλει αλλά συνεχίζουν ακάθεκτοι μετά το ατύχημα εμπιστευόμενοι την ίδια εταιρεία! Μήπως τα παίρνουν για να καλύψουν εκ των υστέρων τα θέματα ασφαλείας του pick;)

23/11/21

Από Επιμελητήριο Αχαΐας στην ΚΥΜΑΝΣΗ ΑΜΚΕ έναντι 2.480 € για τη συνδιοργάνωση και υποστήριξη της διαδικτυακής ημερίδας “Κλιματική Αλλαγή, Ενεργειακή Κρίση και οι συνέπειες τους σε Κοινωνία και Οικονομία” που διοργανώνει η ΚΥΜΑΝΣΗ ΑΜΚΕ.

[Ανάθεση μετά την υλοποίηση, αλλά δεν βαριέσαι.. Μεγάλη διακύμανση πάντως στις τιμές των ημερίδων..]

14/12/21

Από Επιμελητήριο Αχαΐας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ  έναντι 4.216 € για υπηρεσίες σχετικές με το δημιουργικό, τις μακέτες, το στήσιμο, τη σελιδοποίηση, τις μεταφράσεις και τα κείμενα για το λεύκωμα Πατρινού Καρναβαλιού. [Ανάθεση μετά την υλοποίηση, αλλά δεν βαριέσαι.. Μεγάλη διακύμανση πάντως στις τιμές των ημερίδων.. Οι διαδικτυακές αρπαχτές συνεχίζονται!]

15/12/21

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 18.400 € για τη δημιουργία υλικού προβολής (video) για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού σχετικά με την εκστρατεία εμβολιασμού κατά του Κορωνοϊού (SARS-CoV-2). Κάθε Δεκέμβριο σαρώνουν ό,τι απομένει!!!

16/3/22

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 12.400 € και από το Επιμελητήριο Αχαΐας  στην ΚΥΜΑΝΣΗ ΑΜΚΕ έναντι 1.860 € για «συνδιοργάνωση» στην 2η Διαδικτυακή Ημερίδα Ελεύθερης Ραδιοφωνίας που διοργανώνει η ΚΥΜΑΝΣΗ ΑΜΚΕ στις 28/03/2022.

(Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει ξανά, με 14.260 € συνολικά για μια διαδικτυακή ημερίδα! Η 1η ημερίδα για τη “ραδιοφωνία” είχε κοστίσει 22.320, ποια η διαφορά;;; Τι τρελό παρεάκι;)

30/3/22  –  27/4/22

Από Ο.Ε.Δ.Π. στην PARK & WASH PATRAS ΕΕ έναντι 37.038 € (+56.217 από τους Δήμους Ιωαννιτών, Λαρισαίων και Καρδίτσας) για τις ανάγκες διοργάνωσης του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας. [Σύνολο 93.255 για τα διάφορα κομμάτια με τη μία!]

16/4/22

Από Ο.Ε.Δ.Μ.Α. στην PARK & WASH PATRAS ΕΕ έναντι 27.776 € για την ενοικίαση, μεταφορά, τοποθέτηση και απομάκρυνση φραγμάτων ασφαλείας [ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ]. [Ακάθεκτοι]

20/4/22

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 9.920 € για «συνδιοργάνωση» της διαδικτυακής ημερίδας «Τρέχω ασφαλώς – παρακολουθώ ασφαλώς!», που διοργανώνει η ΚΥΜΑΝΣΗ ΑΜΚΕ στις 9/5/22.

(Με το ίδιο κόλπο, οι διαδικτυακές ημερίδες καλά κρατούν και μετά τον covid!)

17/5/22

Από Ο.Ε.Δ.Π. στην ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ ΕΠΕ έναντι 18.600 € για την ενοικίαση, μεταφορά, τοποθέτηση και απομάκρυνση κιγκλιδωμάτων για τις ανάγκες διοργάνωσης του 5ου ΕΤΑΠ στα Μετέωρα του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας. [Τώρα η ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ προμηθεύει και κιγκλιδώματα!!! Αυτά τα «μπερδέματα» και οι αλλοπρόσαλλες αναθέσεις καταδεικνύουν ότι  προέρχονται από ενιαίο κέντρο πάντως…]

27/6/22

Από Ε.Α.Π. στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ ΕΠΕ έναντι 17.980 € για την ανάπτυξη Web Radio του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου [Αυτό το βάζω μόνο και μόνο για να δείξω ότι η ανάπτυξη ενός WEB RADIO κοστίζει λιγότερο από μια διαδικτυακή ημερίδα και πόσο μούφα και εικονικές είναι οι υπόλοιπες αναθέσεις που γίνονται στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ!]

4/7/22

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 14.384 € αλλά και στην PLUS NEWS E.E. έναντι 10.416 € για διάφορες υπηρεσίες στο πλαίσιο της πολιτιστικής εκδήλωσης «Βραδιά των Νικητών», που θα πραγματοποιηθεί στις 4/7/2022 από την ΚΥΜΑΝΣΗ ΑΜΚΕ, σε συνδιοργάνωση με την Π.Δ.Ε. [Με ένα σμπάρο επωφελούνται και οι 3 εταιρείες Καραγεργόπουλου, που εισπράττει 24.800 ευρώ συνολικά!]  

22/8/22

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 5.000 € για την υλοποίηση ημερίδας που διοργανώνει στις 24/8/2022 ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών με θέμα την “Περιφερειακή Στρατηγική για το Ποδήλατο στην Ελλάδα” σε συνεργασία με την Π.Δ.Ε.      (Η άλλη προσφορά που προσκομίστηκε ήταν της ΣΗΜΑ ΚΟΙΝΣΕΠ !!!)

6/9/22

Από Ο.Ε.Δ.Μ.Α. στην PARK & WASH PATRAS ΕΕ έναντι 74.400 € για την παροχή υπηρεσιών μίσθωσης, τοποθέτησης και απομάκρυνσης σιδερένιων κιγκλιδωμάτων για τις ανάγκες του αγώνα ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ της ΟΕΔΜΑ.

[Ας είναι καλά ο Πλ. Μαρλαφέκας και ο Ν. Κερερές!!!]

8/9/22

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην PLUS NEWS E.E. έναντι 17.670 €

Από Κέντρο Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 3.000€

Από ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας στη ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ έναντι 1.984 €

Για συνδιοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας (Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτ. Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων) στις 9,10 & 11/9/22

(Τα παίρνουν όλα οικογενειακώς!!! 22.654 συνολικά!! Άσε δε που ένα 3ήμερο φεστιβάλ κοστίζει όσο και μια διαδικτυακή ημερίδα!)

16/9/22 – 22/9/22

Από Επιμελητήριο Αχαΐας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 4.960 €

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 6.000 €

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην PLUS NEWS E.E. έναντι 17.250 €

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 9.850€

Για συμμετοχή και «συνδιοργάνωση» του City In Action που διοργανώνει στις 23-24/9/22 η  ΚΥΜΑΝΣΗ ΑΜΚΕ ! (Σε αυτό το event χώνουν τον 1ο ποδηλατικό γύρο Πάτρας, το 1ο Συνέδριο Βιώσιμης Ανάπτυξης και μια συναυλία άρα σπάνε αναθέσεις σε εταιρείες του Καραγεωργόπουλου, που είναι παράλληλα και διοργανωτής μέσω της ΑΜΚΕ, λαμβάνοντας τελικά 38.060 ευρώ!!!).

21/10/22

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ έναντι 10.060 € Σ για τη συμμετοχή της ΠΔΕ στην υλοποίηση των εκδηλώσεων για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ που διοργανώνει η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτ. Ελλάδας στις 8-9/10/2022.

25/10/22

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 9.247 € (εκτυπωτικά) αλλά και στη ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ έναντι 6.740 € (εξοπλισμό) για συμμετοχή της στο 1ο Διασυλλογικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Sumo που διοργανώνει ο Α.Σ. ΛΕΩΝ στις 30/10/2022.

[Σύνολο 15.987 ευρώ για την οικογένεια. Άλλοι δεν υπάρχουν γι αυτές τις δουλειές;]

26/10/22

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ έναντι 6.000 € για τη συμμετοχή της ΠΔΕ στη διαδικτυακή ημερίδα Εναλλακτικού Αθλητισμού Δυτικής Ελλάδας, που διοργανώνει ο Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων στις 10/11/2022. [Μεγάλη η διακύμανση τιμών στις ημερίδες..]

15/11/22

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ έναντι 6.150 € για υπηρεσίες livestreaming στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την «ΑΧΑΙΟΣ ΑΕΚΚ» διαδικτυακής ημερίδας: «Ανακύκλωση & επαναχρησιμοποίηση μπαζών» στις 15/11/22.

15/11/22

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 24.800 € καθώς και από Επιμελητήριο Αχαΐας στην ΚΥΜΑΝΣΗ ΑΜΚΕ έναντι 5.000 € για συμμετοχή στις εκδηλώσεις «ΓΗΣ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: Πάτρα-Νήσος Ellis» που διοργανώνει 20-27/11/ 2022 η ΚΥΜΑΝΣΗ ΑΜΚΕ σε «συνδιοργάνωση» με την Π.Δ.Ε. [Συνολικά 29.800 € για μια εκδήλωση-μούφα, που παρήγαγε και αυτό το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=D5MyIzZnzRo που δεν το είδε κανείς. Μιλάμε για μία “έκθεση” μίας εβδομάδας που στήθηκε σε δυο κοντέινερ στο Νέο Λιμάνι της Πάτρας]

13/12/22

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ έναντι 18.300 € για συμμετοχή της ΠΔΕ στη δράση «ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ», που διοργανώνει η ΠΥΡΩΣΙΣ ΑΜΚΕ με την Ιερά Μητρόπολη Πατρών και τα S/M Ανδρικόπουλος στις 16/12/2022 στην Πάτρα. [Η νέα ΑΜΚΕ Πύρωσις της οικογένειας μπαίνει στο παιχνίδι ως διοργανωτής και η οικογένεια ενθυλακώνει τουλάχιστον 18.300 ευρώ!]

15/12/22

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 14.000 € (υπηρεσίες διοργάνωσης των εκδηλώσεων) αλλά και στην PLUS NEWS E.E. έναντι 13.000 € (γραφιστικά/ προβολή δράσης) για το δωδεκαήμερο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών στις 19- 31/12/2022. [Σύνολο 27.000 € !!!]

12/1/23

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ έναντι 14.820 € για το κόστος υλοποίησης του Συνεδρίου που θα πραγματοποιήσει στις 10/12/2022 το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας – 10ο Περιφ. Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτ. Ελλάδας για το Ενεργειακό Πρόβλημα.

23/1/23

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ έναντι 36.950 € καθώς και από το Πανεπιστήμιο Πατρών στη ΣΗΜΑ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ έναντι 1.000 € για διοργάνωση εκδηλώσεων στο πλαίσιο του έργου “Συμμαχία για την αποτελεσματική διαχείριση περιβαλλοντικών πόρων –- AETHER» [37.950 ευρώ!]

21/2/23

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην PLUS NEWS E.E. έναντι 3.000 € για τη διαφημιστική προβολή της ΠΔΕ μέσω καταχώρησης στον Νεολόγο [μετά από τόσα λεφτά που έχουν ήδη πάρει…]

22/2/23

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 30.800 € για τη συμμετοχή της ΠΔΕ στην 3η ετήσια διοργάνωση με τίτλο  «Ελεύθερη Ραδιοφωνία» που διοργανώνει η ΚΥΜΑΝΣΗ ΑΜΚΕ στις 5/3/2023 στο Νέο Λιμάνι της Πάτρας. [Δεν έχουν  τέλος οι αρπαχτές]

24/2/23

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην PLUS NEWS E.E. έναντι 9.300 €

Από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην PARK & WASH PATRAS ΕΕ έναντι 15.300 €

Από ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας στη ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ έναντι 6.200 €

Για την υλοποίηση δράσεων προώθησης του εθελοντισμού με τίτλο ΔΙΝΩ: ΑΙΜΑ-ΕΛΠΙΔΑ-ΖΩΗ που θα πραγματοποιήσει η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου. [Σύνολο 30.800 ευρώ ξανά στην οικογένεια! Πάνω από 100.000 ευρώ μέσα σε μόλις δύο μήνες!]

Στις περιπτώσεις των διαφόρων ανερμάτιστων και «στημένων» εκδηλώσεων τα (προσυμφωνημένα) ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ και τα ΣΧΗΜΑΤΑ που ακολουθούνται προκειμένου να παρακάμπτεται το δημόσιο λογιστικό και να κυκλοφορεί το χρήμα τριγωνικά και μεταξύ των ίδιων ανθρώπων είναι προφανή.

Οι ΑΜΚΕ του Καραγεωργόπουλου «προτείνουν», οι δημόσιοι φορείς -όπως η Περιφέρεια- «αποδέχονται», οι εταιρείες του ίδιου «υλοποιούν» την πρόταση των ΑΜΚΕ κατόπιν αναθέσεων, οι φορείς πληρώνουν τις εταιρείες του Καραγεωργόπουλου και όλο αυτό παρουσιάζεται ως «συμμετοχή» και «συνδιοργάνωση». Εν συνεχεία τα ΜΜΕ του Καραγεωργόπουλου προβάλλουν τις «δράσεις» και λιβανίζουν αυτούς που ταΐζουν τον Καραγεωργόπουλο (Φαρμάκη, Μαρλαφέκα, Αυγενάκη, Μητσοτάκη κ.λπ).

Αυτό το «μοτίβο» κάνει περαιτέρω ζημιά γιατί επιπλέον α) αν η πρωτοβουλία της όποιας δράσης εκκινούσε πχ από την Περιφέρεια θα έπρεπε οι ανάγκες να προκηρυχτούν και να βγουν προσκλήσεις ώστε να ανατεθούν σε τρίτους με διαφάνεια και β) όταν πρόκειται για εκδηλώσεις σε δημόσιο χώρο ο φερετζές της “συνδιοργάνωσης” γλιτώνει τους επιχειρηματίες αυτούς από άδειες παραχώρησης του δημόσιου χώρου και από τα τέλη που θα έπρεπε να πληρώσουν, άρα, προκαλείται και ζημία στα έσοδα του δήμου και της περιφέρειας. Δηλαδή ΚΑΙ τους παραχωρούνται δημόσιοι χώροι ατελώς ΚΑΙ επιχορηγούνται κι από πάνω οι δράσεις τους με διάφορες μορφές.

Πάντως εδώ φαίνεται να υπάρχει δίκτυο αλλά και κάποιο ενιαίο κέντρο συντονισμού που όλα αυτά τα σχεδιάζει και τα στήνει προκαταβολικά, με στόχο να απομυζά συνεχώς δημόσιο χρήμα ενώ οι ντόπιοι πρωταγωνιστές της ιστορίας αυτής συνοψίζονται στο τρίγωνο Φαρμάκης – Μαρλαφέκας –Καραγεωργόπουλος, το οποίο, στην παρούσα πολιτική συγκυρία έχει πλέον γίνει θεριό».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί