Πυρκαγιά στη Σταμάτα: Νεκρός 45χρονος από ανακοπή στον Διόνυσο – Εντοπίστηκε στην αυλή του σπιτιού του

Τραγικές διαστάσεις λαμβάνει η μάχη με τις φλόγες στη Σταμάτα, καθώς, ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στην αυλή του σπιτιού του.

Δείτε:

Πύρινος εφιάλτης: Φωτιά στη Σταμάτα κοντά σε σπίτια – «112» για εκκενώσεις σε Αμυγδαλέζα και Ροδόπολη – Μάχη στην Κερατέα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε η ΕΡΤ, αστυνομικοί εντόπισαν τον 45χρονο χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί από τον καπνό της μεγάλης πυρκαγιάς στη Σταμάτα.

Στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, αλλά ο άνδρας δεν ανταποκρινόταν.

Μεταφέρθηκε σε κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στις 17.47 εστάλη και νέο προειδοποιητικό μήνυμα από το «112», με το οποίο ενημερώνονται οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής ότι οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή του Διονύσου. «Αν βρίσκεστε στην περιοχή του Διονύσου παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών», αναφέρεται στο μήνυμα.

Λίγο μετά τις 18.00 το κύριο μέτωπο βρίσκεται κοντά στα σπίτια της περιοχής Γαλήνη.

Παράλληλα, πριν τις 17.30 εστάλησαν μηνύματα από το «112» στους κατοίκους που βρίσκονται στην περιοχή Γαλήνη να απομακρυνθούν μέσω Λεωφόρου Σταμάτας προς Δροσιά αλλά και σε όσους βρίσκονται στη Ροδόπολη να απομακρυνθούν μέσω Λεωφόρου Σταμάτας προς Δροσιά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί