Όταν ο Ραγκούσης έλεγε ότι ο Τσίπρας έκανε το κράτος φέουδό του, εξαγοράζει βουλευτές, δεν έχει αρχές και αξίες! (βίντεο)

Στενοχωριέστε που ο Γιάννης Ραγκούσης επιτίθεται απροκάλυπτα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι δεν μπορεί να κερδίσει τις εκλογές ή αν πάει σε εσωκομματικές δε θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους του περασμένου Σεπτεμβρίου; Δεν είναι η πρώτη φορά. Το έκανε και με τον Τσίπρα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, λίγο πριν ενταχτεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα μιλούσε με πολύ χειρότερες αναφορές για τον Αλέξη Τσίπρα! Τι ανίκανος, τι ψεύτης, τι διαπλεκόμενος, τι χωρίς αρχές και αξίες είναι, τι εξαγοράζει βουλευτές και παίζει με τη χώρα, τι θα έχει κακό τέλος (όπως του αξίζει, όπως έλεγε)! Μέχρι το ότι είχε συμφωνήσει να ξεπουλήσει τις συντάξεις τον κατηγορούσε, περίπου όπως και ο Μητσοτάκης… Χειρότερα για τον Τσίπρα δεν μίλησε ούτε ο Γεωργιάδης!

Και μετά έσπευσε να γλείψει όπου έφτυνε, αφού πρώτα κατήγγειλε για τουλάχιστον ιδιοτέλεια όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ!

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη λέει:

Ο Τσίπρας και η κλειστή ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζουν το κράτος ως κομματικό φέουδο. Ευθύνονται για το ότι η χώρα κόλλησε στα μνημόνια.

Είναι μια ηγετική ομάδα χωρίς αρχές και αξίες.

Αν ο κ. Τσίπρας είχε αρχές και αξίες δε θα έκανε στρατηγικό του εταίρο τον ακροδεξιό Καμμένο.

Θα έρθει μια μέρα που ο κ. Τσίπρας θα ξυπνήσει και δεν θα αντέξει την αθλιότητα με την οποία πολιτεύτηκε αυτά τα χρόνια. Όπου κι αν τον πιάσεις, δεν μπορείς να τον δικαιολογήσεις σε τίποτα από τις μεγάλες επιλογές που έχει κάνει. Καλός ο καιροσκοπισμός, καλός ο τυχοδιωκτισμός, καλή η ιδιοτελής προσέγγιση στα πράγματα, αλλά τα αποτελέσματα για όποιον ακολουθεί αυτό το δρόμο είναι πολύ άσχημα.

Είναι μια πολιτική ομάδα που θα έχει κακό τέλος. Και της αξίζει να έχει κακό τέλος όπως σε καθέναν που έχτισε πάνω στο δράμα ενός λαού και μια πτωχευμένης πατρίδας.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει διαπλοκή, όπως φάνηκε με το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Κάνει κομματικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη.

Έχουν υπογράψει να γίνουν μεγάλες περικοπές στις συντάξεις από 1-1-2019. Άρα θα επιδιώξουν εκλογές πριν την περικοπής των συντάξεων.

Δεν είναι ικανή αυτή η ηγετική ομάδα να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, υπογράφοντας μια εθνικά ωφέλιμη συμφωνία.

Δεν είναι ικανός ο Τσίπρας να κάνει διαπραγμάτευση με την ΕΕ για μείωση του χρέους και έξοδο από τα μνημόνια. Πρέπει να την κάνει μια άλλη πολιτική ηγεσία της χώρας.

Είναι μια πολιτική ομάδα που θα έχει κακό τέλος. Και της αξίζει να έχει κακό τέλος όπως σε καθέναν που έχτισε πάνω στο δράμα ενός λαού και μια πτωχευμένης πατρίδας.

ΚΙ εγώ διαφώνησα με το κόμμα μου το 2012, αλλά δεν σουλατσάριζα σαν τυχοδιώκτης από κόμμα σε κόμμα για μια βουλευτική έδρα ή ένα κρατικό αξίωμα για μερικές χιλιάδες ευρώ. ΚΙ εγώ θα ήθελα να έχω 7.000 ευρώ το μήνα, αλλά προτίμησα να κάτσω σπίτι μου όπως χιλιάδες άλλοι. Δεν πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ ή και τη ΝΔ. Δυστυχώς υπάρχουν κι αυτοί που θα αποτελούν για τον ελληνικό λαό ένα μόνιμο παράδειγμα προς αποφυγή, ένα μόνιμο παράδειγμα πολιτικής ανηθικότητας, που έβαλε το ευτελές, το οικονομικό, πάνω από αξίες, πάνω από αρχές. Αυτή είναι μια ανήθικη επιλογή που την έκαναν στελέχη, βουλευτές και πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ.

Είναι θλιβερό ότι η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εξαγόρασε με 7.000 ευρώ ευτελισμένους πολιτικούς οι οποίοι μετακινήθηκαν μόνο και μόνο για να κρατήσουν τη βουλευτική έδρα. Ουσιαστικά ο κ. Τσίπρας εξαγόρασε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τα πήρε μαζί του.

Ο Τσίπρας με ψέματα κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα έλεγε μάλλον το 2018, πριν τον Αύγουστο που η χώρα βγήκε από τα μνημόνια. Είναι από συνέντευξή του σε περιφερειακό κανάλι, που δεν έπαιξε τότε και πολύ, καθώς ο κ. Ραγκούσης δεν είχε πολιτική ιδιότητα.

Το ότι το βίντεο είναι από την “Ομάδα αλήθειας” της ΝΔ δεν επηρεάζει φυσικά το περιεχόμενό του, καθώς είναι τμήμα ολόκληρης συνέντευξης κι όχι συρραφή δηλώσεων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί