Ο εξ απορρήτων του Σημίτη” Γ. Πανταγιάς πίσω από το ξέπλυμα της ΤΕΡΝΑ και τη συναυλία Ξαρχάκου στο Αρκάδι!

Παντού ένας… σημιτάνθρωπος! – Πώς τον καρφώνει η Μητρόπολη Ρεθύμνου – Το αντισύριζα και αντί Τσίπρα μένος του που σήμερα έχει προσδιορίσει ως “απόλυτο εχθρό” τον Κασσελάκη

Θυμάστε τον Γιώργο Πανταγιά; Τον εξ απορρήτων μαζί με τον Τσουκάτο, του Σημίτη και του σημιτισμού, των “εκσυγχρονιστών της ύστερης φάσης του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ;

Ε, λοιπόν μετά από χρόνια τον συναντάμε στη δημόσια σφαίρα αλλά και πάλι με κινήσεις παρασκηνίου! Είναι εκείνος που προκάλεσε τελικά όλο αυτόν τον σάλο με την “μεγάλη χορηγία” της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ στη συναυλία Ξαρχάκου, που τελικά ακυρώθηκε από τον ίδιο τον κορυφαίο συνθέτη μετά από όσα αποκαλύφθηκαν.

Μετά τις αντιδράσεις και τις καταγγελίες για την εμπλοκή της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ στη συναυλία του στη Μονή Αρκαδίου, που ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή, ο Σταύρος Ξαρχάκος ακύρωσε την εκδήλωση.

Δείτε:

Στ. Ξαρχάκος: Ακυρώνει τη συναυλία στο Αρκάδι- “Η μουσική πρέπει να ενώνει, όχι να διχάζει- Ουδεμία γνώση είχα για το θέμα”

Αρκάδι: Όταν η Εκκλησία γίνεται “πλυντήριο” ξεπουλώντας την ιστορία της Μονής, με χορηγό την ΤΕΡΝΑ…

Τι απαντά η Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου για τις ανεμογεννήτριες και τη συναυλία Ξαρχάκου στη Μονή Αρκαδίου

Πώς προκύπτει η πρωταγωνιστική συμμετοχή του ανθρώπου του σημιτικού παρασκηνίου με καταγωγή από το Ρέθυμνο, στην υπόθεση που τις τελευταίες μέρες ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Κρήτη; Μα από τη σημερινή προσπάθεια του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Πρόδρομου να πετάξει από πάνω του την ευθύνη για όσα έγιναν!

Στην ανακοίνωσε που έκανε αργά το μεσημέρι η μητρόπολη αναφέρονται, ανάμεσα στα άλλα, ότι η πρωτοβουλία για το όλο θέμα ανήκει στον Γιώργο Πανταγιά, ο οποίος σε επιστολή του ανέγραφε ότι όλα ήταν προκαθορισμένα, και η “μεγάλη χορηγία της ΤΕΡΝΑ” και ο Μητροπολίτης θα έπρεπε απλώς να παραχωρήσει τον χώρο για τη συναυλία.

“Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος- αναφέρει η ανακοίνωση- ανταποκρινόμενος θετικά σε επιστολή της 16ης Μαΐου 2024, από τον έχοντα την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, συντοπίτη μας κ. Γεώργιο Πανταγιά, αποδέχθηκε τη φιλοξενία της εν λόγω εκδήλωσης στον εξωτερικό προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Αρκαδίου, για δύο λόγους:  την επέτειο της Μάχης της Κρήτης και την παρουσία του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη και δημιουργού κ. Σταύρου Ξαρχάκου. Ο Σεβασμιώτατος ουδέποτε προσκάλεσε, γραπτώς  ή προφορικώς, τον κ. Ξαρχάκο, τους καλλιτέχνες, τους συντελεστές, τους χορηγούς ή άλλους φορείς.

 Αντιθέτως, ο Σεβασμιώτατος «προσκλήθηκε» να παραχωρήσει τον χώρο, σε ήδη προγραμματισμένη και συντονισμένη πρωτοβουλία.

Επειδή «η αλήθεια ελευθερώσει ημάς», αποστέλλεται συνημμένως η ληφθείσα επιστολή, ώστε κάθε ένας αναγνώστης να  διαπιστώσει την αλήθεια”.

Η επιστολή Πανταγιά

Και όντως, από την επιστολή Πανταγιά που έδωσε στη δημοσιότητα ο μητροπολίτης για να “τον απελευθερώσει η αλήθειά”, όπως γράφει. Ο επί χρόνια εκπρόσωπος του Κώστα Σημίτη, εμπνευστής ανάμεσα σε άλλα των ταπεινωτικών, έναντι των ΗΠΑ, πολιτικών χειρισμών στα Ίμια και σήμερα ιδιοκτήτης εταιρείας πολιτικού μάρκετινγκ και αναλύσεων, στην επιστολή του αναφέρει ότι όλα είναι καθορισμένα.

Ο ένθερμος υποστηρικτής του Νίκου Ανδρουλάκη, με αντισύριζα, αντί-τσίπρα και αντί-κασσελάκη αρθρογραφία και παρεμβάσεις

Ο Γιώργος Πανταγιάς, ως γνήσιος σημιτικός, φυσικά υποστήριξε και υποστηρίζει τον επίσης προερχόμενο από την ίδια ομάδα πρόεδρο του σημερινού ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη. Αρθρογραφεί άλλωστε συχνά.

Είναι επίσης γνωστός για τις εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ απόψεις του, αλλά και το μένος του για τον σημερινό πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη. Είναι άλλωστε γνωστό ότι όλοι “οι άνθρωποι του προέδρου Σημίτη” με τον Μητσοτάκη είναι ή βρίσκουν τρόπο να τον διευκολύνουν…

Διαβάστε για παράδειγμα ένα σχετικά πρόσφατο κείμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κασσελάκη. Ο τίτλος τα λέει όλα, αλλά διαβάστε και το κείμενο…

Πατώντας ΕΔΩ θα βρείτε πλούσια αρθρογραφία, πάντα στη σελίδα του κ. Πανταγιά, για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί