Βόμβα μολότοφ έξω από την οικία της προέδρου του Αρείου Πάγου- Τραυματίστηκε αστυνομικός

Βόμβα μολότοφ τοποθέτησαν άγνωστοι έξω από την οικία της προέδρου του Αρείου Πάγου, στην περιοχή του Παπάγου, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η αστυνομία προχώρησε σε εννιά προσαγωγές από το σημείο, αλλά δεν προέκυψε κάτι εις βάρος των προσαχθέντων και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 00:45 άγνωστοι πέταξαν βόμβα μολότοφ εναντίον της σκοπιάς, που βρισκόταν μπροστά από το σπίτι της πρόεδρου στην περιοχή του Παπάγου και διέφυγαν.

Η βόμβα μολότοφ είχε στόχο το περιπολικό όχημα και την σκοπιά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στο όχημα και το περιπολικό της ΕΛΑΣ να καταστραφεί ολοσχερώς. Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος εκτελούσε καθήκοντα φύλαξης. Μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, καθώς είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο και τα χέρια, χωρίς να εκφράζεται κίνδυνος για τη ζωή του.

Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου να κατασβεστεί η πυρκαγιά που ξέσπασε στο συγκεκριμένο όχημα. Την έρευνα για το περιστατικό την έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια, η οποία αναλύει τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας για να ταυτοποιήσει τους δράστες. 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί