Τραγωδία στο Ζούμπερι: Πνίγηκε 37χρονος στην προσπάθειά του να σώσει ηλικιωμένο που κινδύνευε στη θάλασσα

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (23-06-2024) στην παραλία του Ζούμπερι με έναν 37χρονο να χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του. Ο άνδρας είδε έναν ηλικιωμένο να προσπαθεί να κρατηθεί στην επιφάνεια της θάλασσας και βούτηξε μαζί με άλλους για να τον βοηθήσουν.

Όπως αναφέρει το rpn.gr έπνεαν ισχυροί άνεμοι. Ο ηλικιωμένος βρισκόταν σε δύσκολη θέση από τα κύματα και αμέσως έσπευσαν τέσσερις άντρες προς βοήθεια, αλλά και ναυαγοσώστης, καταφέρνοντας να τον βγάλουν σώο στην παραλία. Ο 37χρόνος άνδρας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δεν μπόρεσε να βγει έξω από τη θάλασσα. 

Στην παραλία επικράτησε πανικός. Μέλη της οικογένειας του αδικοχαμένου 37χρονου κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά ο άνθρωπός τους, δεν επανήλθε. Αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο που του έκανε ΚΑΡΠΑ, αλλά και άντρες του Λιμενικού Ραφήνας. Οι προσπάθειες που έγιναν τόσο στην παραλία, όσο και αργότερα στο νοσοκομείο, δεν απέδωσαν.

Όπως αναφέρει το Λιμενικό:

«Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας ότι ένας 37χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΛΑΜΙΑ», στο Ζούμπερι Αττικής.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος στην προσπάθειά του να παράσχει συνδρομή σε λουόμενο που βρισκόταν σε κίνδυνο εντός της θάλασσας, έχασε τις αισθήσεις του.

Ο 37χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθήνας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί