Σερβία: Ζητεί τιμωρία για Κροατία και Αλβανία και απειλεί με αποχώρηση από το EURO 2024

EPA/ABEDIN TAHERKENAREH

Με αποχώρηση από το EURO 2024 απειλεί η Σερβία καθώς ο γενικός γραμματέας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Γιόβαν Σουρμπάτοβιτς ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των Αλβανών και των Κροάτων για τα αντισερβικά συνθήματα που φώναζαν κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο Γ. Σουρπάτοβιτς τόνισε ότι η Σερβία θα ζητήσει να τιμωρηθούν αυστηρά και οι δύο χώρες για τη συμπεριφορά των υποστηρικτών τους, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ απείλησε ότι εάν η UEFA δεν προχωρήσει σε ουσιαστικές πράξεις, θα εξεταστεί ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησης της Σερβίας από τη διοργάνωση.

«Θα ζητήσουμε την παραδειγματική τιμωρία της Κροατίας και της Αλβανίας και είμαστε σίγουροι ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί ακόμη και εάν αυτό μας κοστίσει την συμμετοχή μας στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Είμαστε σίγουροι ότι θα επιβληθεί τιμωρία, και εάν αυτό δεν γίνει τότε θα σκεφτούμε το πώς θα αντιδράσουμε».

Σημειώνεται ότι οι οπαδοί των εθνικών της Αλβανίας και της Κροατίας φώναζαν μαζί συνθήματα κατά της Σερβίας. Το «σκοτώστε τους Σέρβους», ήταν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά που ακούστηκαν στο γήπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί